Oja semipermanenta a devenit un produs indispensabil pentru multe femei. Reprezentantele sexului frumos isi doresc o manichiura rezistenta si impecabila, iar acest tip de oja este cea mai buna metoda prin care o pot obtine!                                      

Daca vrei sa ai o manichiura semipermanenta, nu trebuie sa mergi la un salon de infrumusetare. Iti poti face manichiura acasa, fara batai de cap si fara cheltuieli mari. In plus, oja semipermanenta are un aspect natural, este rezistenta si nu afecteaza sanatatea unghiei. Acest produs este potrivit pentru orice tip de unghie si isi pastreaza intensitatea pana la 4 saptamani.

In cazul in care vei alege sa-ti faci manichiura acasa, nu vei mai pierde timpul cu programari si drumuri pana la saloane, deoarece vei putea aplica oja la orice ora din zi. In plus, nu va trebui sa aloci mult timp acestui tip de manichiura. Tot procesul dureaza in jur de 45-60 de minute.

Totodata, in timp ce saloanele au o paleta limitata de nuante, acasa iti poti face manichiura cu nuantele tale preferate si iti poti pune creativitatea in aplicare pentru a crea cele mai frumoase modele.

 

Cum o poti aplica? 

Pentru a obtine acest tip de manichiura, pe langa oja semipermanenta, vei avea nevoie de un degresant, un bloc pentru unghii, un lac de baza, un lac protector, o solutie finish, un betisor din lemn de portocal si o lampa UV. 

Dupa ce achizitionezi aceste produse, respecta urmatorii pasi:

  • dezinfecteaza-ti mainile;
  • impinge cuticulele cu ajutorul unui betisor din lemn de portocal sau cu un instrument pentru unghii din materiale inoxidabile;
  • foloseste blocul pentru unghii pentru a pili superficial suprafata unghiilor tale;
  • indeparteaza praful de pe unghii cu ajutorul unei perii;
  • aplica dehidratorul pe unghii si lasa-l sa se usuce timp de cateva secunde;
  • aplica baza pe unghii apasand pe pensula si baga unghiile  sub lampa UV (2 min);
  • aplica primul strat de oja semipermanenta si las-o sa se usuce sub lampa UV (2 min.);
  • daca este necesar, aplica si al doilea strat si repeta pasul precedent;
  • se aplica top coat-ul si se usuca la lampa uv (2 min)
  • degreseaza-ti unghiile cu o discheta imbibata cu finish cleaner.

Asa cum poti observa, nu este deloc greu sa obtii acasa manichiura perfecta!

 

Cum o poti indeparta?

Pentru a indeparta oja semipermanenta, ai nevoie de dizolvant, folie de aluminiu si dischete demachiante. Imbina dischetele cu dizolvant pentru oja semipermanenta, aplica-le pe fiecare unghie in parte si infasoara-le in bucati din folia de aluminiu. Asteapta 10 minute, iar apoi indeparteaza folia de aluminiu si discheta demachianta.

In cazul in care au mai ramas reziduuri mici de oja, poti folosi un betisor pentru a le indeparta de pe unghii (citeste aici mai multe sfaturi utile).

 

Tendintele anului 2020

Anul acesta se poarta atat culorile indraznete, cat si culorile nude si pastelate. De aceea, in functie de preferintele tale, poti alege o manichiura in nuante de albastru, verde, turcoaz, galben, portocaliu, rosu, bej sau chiar alb.

Pe Melkior.ro, vei descoperi o paleta bogata de nuante, perfecte pentru orice anotimp. Iti punem la dispozitie oje semipermanente la un raport calitate-pret excelent, pentru ca tu sa ai in orice moment o manichiura de nota 10!

 

 

SFATUL SPECIALISTULUI

Tehnicienii Melkior iti recomanda urmatoarele sfaturi pentru Ojele semipermanente din gama Highly Pigmented:

  •          A se agita inainte de utilizare.
  •          Prima data se aplica un strat de Baza Everlasting, apoi se lasa sa se intareasca timp de 2 minute sub lampa Led / UV.
  •          Se aplica apoi 2 straturi foarte subtiri de oja semipermanenta Everlasting, cu foarte putina cantitate de culoare in pensula. Se lasa fiecare strat sa se intareasca sub lampa UV/UV-Led timp de 2-3 minute.
  •          La final, se aplica un strat de Top coat Everlasting si se lasa sa se intareasca sub lampa UV/UV-Led timp de 2-3 minute.
  •          Atentie! Stratul de culoare trebuie sa fie foarte, foarte fin. Culoarea se va uniformiza la al doilea strat. Nu trebuie scoasa mana din lampa decat dupa 1 minut de stat continuu. In caz contrar, culoarea se va increti.
  •          NOTA: Oja semi permanenta este un produs hibrid si, desi are in compozitie ingrediente de calitate superioara, nu are o stabilitate foarte mare a culorii atunci cand este expusa timp indelungat la soare si/sau sub actiunea cremelor de protectie solara. Toti acesti factori contribuie la diminuarea intensitatii culorii, dupa o anumita perioada de timp.

 

Lacramioara Enache

Nail Artist Melkior