*Noua Pudra Iluminatoare Irizata Melkior  confera luminozitate si un aspect impecabil tenului.

Formula noii Pudre Iluminatoare Irizata Melkior (ref. 13808) este pe baza de amidon de orez (cu proprietati ridicate de absorbtie), siliciu si mica ( confera luminozitate naturala).

Cum se foloseste? Se aplica cu ajutorul unei pensule de pudra pe intreaga fata sau pe corp. Poate fi utilizata atat inainte, cat si dupa aplicarea fondului de ten. Ambalajul pudrei este prevazut cu o sita care faciliteaza aplicarea si dozarea. De asemenea, include puf pentru o aplicare usoara.

Pudra iluminatoare irizata este beige auriu cu o formula transparenta si textura fina. Contine particule de sidef care reflecta lumina si confera tenului un aspect radiant si sanatos. Nu usuca pielea. Fixeaza machiajul si confera o stralucire subtila.

 

*Noua Pudra HD translucida Melkior are o textura fina si se adapteaza la toate nuantele de ten.

Pudra HD translucida Melkior  (ref. 13525) fixeaza fondul de ten, prevenind efectul de stralucire inestetica si lasand o senzatie extrem de fina la atingere. Este ideala pentru folosirea zilnica, cat si pentru filmari de inalta definitie HD, tenul aratand impecabil chiar si pe micul ecran. Prezinta un efect matifiant. Nu usuca pielea si absoarbe excesul de sebum conferind un finisaj perfect.

Cum se foloseste? Se aplica cu ajutorul unei pensule de pudra pe intreaga fata. Poate fi folosita pe tenul curat, peste fond de ten si pe zona ochilor, prevenind adunarea fardului de ochi pe pleoapa si ajutand la o buna estompare a culorilor. Ambalajul pudrei este prevazut cu o sita care faciliteaza aplicarea si dozarea. Include puf pentru o aplicare usoara. Este ultra-transparenta la momentul aplicarii.