Pandemia de coronavirus ne afecteaza pe toti intr-o anumita masura si trebuie sa facem tot ce ne sta in putinta pentru a reduce riscul infectarii cu noul virus. Principala metoda de prevenire este, bineinteles, spalarea mainilor cu apa si sapun, insa atunci cand acest lucru nu este posibil, putem apela la alte produse de igienizare.

 

De aceea, Melkior Professional a creat un gel igienizant pentru maini! Acesta curata, dezinfecteaza si parfumeaza placut pielea mainilor, fara sa fie nevoie de clatirea cu apa si sapun. Este usor de transportat, asa ca il poti lua cu tine peste tot!

 

Daca pana acum nu obisnuiai sa porti in geanta un astfel de gel, in aceasta perioada este important sa fie precauta si sa-ti dezinfectezi mainile constant. De fiecare data cand atingi suprafete sau obiecte la care au acces si alte persoane te expui riscului infectiei cu noul virus.

 

Gandeste-te la momentele in care calatoresti cu mijloacele de transport in comun sau mergi la shopping! Bacteriile si virusurile se pot transmite usor, asa ca este esential sa iei cateva masuri de preventie.

 

Melkior Professional te-a obisnuit deja cu o gama bogata de cosmetice de inalta calitate, iar gelul igienizant va deveni cu siguranta unul dintre produsele tale preferate. Adauga-l in geanta alaturi de rujul, pudra sau de celelalte produse de care nu te dezlipesti si bucura-te de avantajele pe care ti le ofera!

 

Gelul igienizant creat de Melkior iti va lasa mainile curate si parfumate! Are un miros foarte placut, asa ca te vei simti mereu fresh si protejata de bacterii!

 

In plus, se absoarbe usor in piele si se evapora rapid. Spre deosebire de alte geluri igienizante, acest produs este realizat din ingrediente de calitate superioara care nu usuca pielea. Melkior a creat produsul perfect pentru toate tipurile de piele, asa ca mainile tale se vor mentine catifelate dupa fiecare aplicare!

 

Il poti tine in geanta sau il poti lua cu tine de fiecare data cand pleci intr-o calatorie. Gelul igienizant marca Melkior va deveni aliatul tau de nadejde atunci cand igienizarea mainilor nu va fi posibila! Acest produs va elimina bacteriile pe care le-ai dobandit in urma contactului cu diferite obiecte sau suprafete si iti va lasa mainile curate.

 

Gelul igienizant previne aparitia infectiilor bacteriene si virale, motiv pentru care a devenit un produs indispensabil pentru multe persoane. Ingredientul activ din acest produs care indeparteaza bacteriile este alcoolul. Acesta inhiba inmultirea bacteriilor la nivelul pielii si iti ofera protectia de care ai nevoie in fiecare zi.

 

Cum se aplica gelul?

 

Modul de aplicare a gelului igienizant este foarte simplu. Tot ce trebuie sa faci este sa aplici in palma cateva picaturi de gel si sa masezi mainile pana cand acestea se usuca complet. Nu necesita clatire si il poti folosi de fiecare data cand este necesara igienizarea mainilor.

 

Achizitioneaza gelul igienizant marca Melkior si te vei bucura de un produs usor de transportat care te va proteja de bacterii. Pune sanatatea pe primul loc si descopera beneficiile noului nostru produs! Comanda-l acum si te vei indragosti cu siguranta de mirosul sau placut! Iti oferim un gel de calitate superioara la un pret avantajos!