Cum sezonul estival este in toi, mersul la plaja se afla in topul activitatilor preferate ale multor persoane. Pana la urma, cine ar putea refuza o zi de relaxare la malul marii, alaturi de un cocktail delicios si de cartea preferata? Zilele perfecte de vacanta nu ar trebui sa fie ruinate de nimeni si de nimic, pentru ca acelea sunt momentele in care te poti detasa complet de problemele de acasa.

Din pacate, vremea de afara nu poate fi controlata, insaexista detalii de care te poti ocupa singura pentru a te asigura ca totul merge ca pe roate. De exemplu, te-ai gandit vreodata la problema legata de machiajul pe care ar trebui sa-l porti la plaja? Expertii iti sar in ajutor cu cateva sfaturi pretioase, care te vor ajuta sa ai un chip proaspat pe tot parcursul zilelor de relaxare.

Pastreaza un look cat mai natural

O zi de mers la plaja nu este neaparat momentul in care sa folosesti un machiaj prea strident, mai ales ca, cel mai probabil, vei transpira din cauza caldurii si cu siguranta iti vei dori sa te racoresti cu o baie in mare. In schimb, poti merge pe varianta unor produse soft si lejere, asa cum este si fondul de ten fluid de la Melkior, care nu incarca tenul, dar ii ofera un aspect luminos si proaspat.

Este bine sa te asiguri, totodata, ca produsul ales iti protejeza tenul de actiunea razelor UV, care pot fi daunatoare pielii, mai ales in orele de varf ale zilei. Nu in ultimul rand, cauta un fond de ten rezistent in timp, care sa ofere o senzatie de hidratare a tenului.

Machiajul de plaja poate parea incomplet fara aspectul bronzat al fetei. Avand in vedere ca produsele de tip pudra nu sunt neaparat o alegere fericita in zilele petrecute pe malul marii, poti folosi un fond de ten pentru definire, in schimb.

Aplica-l sub obraji si pe frunte, in apropierea firelor de par, pentru a-ti evidentia structura osoasa a fetei si pentru a obtine un look mai bronzat. Cu toate acestea, poti oricand sa sari peste acest pas, mai ales daca nu iti propui realizarea unei sedinte foto pe plaja.

Asigura-te ca machiajul ales rezista!

Pentru zilele de mers la plaja, este ideal ca machiajul sa fie cat mai rezistent, pentru a te scuti de orice fel de grija. Daca iti doresti sa pastrezi aspectul natural al fetei, este suficient sa-ti evidentiezi ochii cu ajutorul unui rimel.

Cel mai probabil nu iti vei dori ca machiajul sa inceapa sa se scurga la fiecare contact cu apa, asa ca ai grija ca produsul sa fie waterproof, asa cum este si Mascara Waterproof de la Melkior. Totodata, pentru definirea buzelor, ai putea merge pe varianta unui ruj lichid mat, extrem de rezistent pe tot parcursul zilei. In functie de look-ul pe care vrei sa-l adopti, poti folosi nuante cat mai aprinse si vesele sau culori neutre si subtile.

Meriti sa te simti frumoasa in orice moment al anului, iar zilele de mers la plaja nu fac exceptie de la regula. Asigura-te ca folosesti produsele potrivite, iar machiajul tau va arata perfect in toate pozele de vacanta!