Sprancenele sunt foarte importante in expresia si mimica fetei, deoarece ii ofera sarm chipului si expresivitate privirii. De aceea, conteaza marimea si forma lor. Chiar daca sunt ridicate, incruntate, destinse ori asimetrice, toate aceste forme pot fi corectate cu ajutorul unui creion sprancene de calitate superioara.

Ai grija de sprancenele tale si foloseste pentru machiaj produse profesionale. Melkior a completat gama de cosmetice si iti ofera produsul perfect pentru definirea lor!

Cauti un Creion pentru Sprancene cu Perie? Melkior a creat 4 variante cromatice perfecte pentru machiajul ochilor tai: Maro deschis (Sand - ref.11702), Gri inchis (Midnight - ref.11703), Maro inchis (Taupe - ref.11704), Maro deschis (Coffee - ref.11705).

Acest produs are o formula pe baza de ceara si contine lanolina, asa ca nu trebuie sa-ti lipseasca din trusa de machiaj.

In plus, este prevazut cu perie pentru o aplicare usoara si pentru o distribuire uniforma a produsului. Confera un aspect natural, mat, care face sprancenele sa arate impecabil, iar textura lui permite aplicarea in straturi subtiri.

Cum se foloseste un creion sprancene cu perie? Creionul se aplica direct pe spranceana, redesenand sprancenele fir cu fir, fara a apasa pe mina. Apoi se distribuie culoarea uniform, cu ajutorul periei cu care este prevazut. Se poate alterna intensitatea cu care se apasa pe creion pentru un efect de degrade sau pentru a obtine tonuri diferite.

De ce merita sa folosesti noul Creion pentru Sprancene cu Perie Melkior? Iata 8 motive:

  1.       Confera un finish mat si natural.
  2.       Este perfect pentru trasarea, conturarea si definirea sprancenelor.
  3.       Asigura un nivel ridicat de precizie.
  4.       Este prevazut cu perie pentru o aplicare usoara si o distribuire uniforma a produsului.
  5.       Prezinta acoperire excelenta.
  6.       Este rezistent la apa.
  7.       Textura lui permite aplicarea in straturi subtiri.
  8.       Raportul calitate-pret este foarte bun.

Faptul ca aceste creioane au perie inclusa te va ajuta sa aranjezi usor firele rebele si sa indepartezi produsul in exces. Astfel, vei realiza rapid un machiaj impecabil!

Obtine forma dorita a sprancenelor tale cu noile creioane Melkior!