Nunta este un eveniment important pentru miri, dar, in special, pentru mirese! Ele sunt in centrul atentiei, asa ca fiecare mireasa isi doreste sa aiba o stralucire aparte!

De aceea, daca urmeaza sa te casatoresti, cu siguranta una dintre cele mai mari preocupari este in privinta machiajului. Acesta infrumuseteaza chipul si completeaza rochia, astfel ca un make-up impecabil si rezistent este un "MUST" pentru orice mireasa!

Atunci cand iti alegi machiajul pe care il vei avea in ziua nuntii, este foarte important sa tii cont de multe aspecte, precum vestimentatia ta, forma si culoarea buchetului, stilul coafurii si accesoriile pe care le vei purta. Intotdeauna, un machiaj de mireasa reusit pentru ziua nuntii va fi unul diafan, care sa reflecte stralucirea, naturaletea si fericirea!

De aceea, este esential sa-ti pregatesti tenul in prealabil. Ca sa creezi o baza aderenta pentru machiajul de mireasa, asigura-te ca iti cureti pielea de impuritati. Daca vei tine cont de aceste aspecte, vei avea garantat un make-up care va rezista toata ziua si, mai ales, toata noaptea!

In functie de tipul de ten pe care il ai, trebuie sa aplici o baza potrivita (hidratanta sau matifianta), dar NU inainte de a-l curata foarte bine. Pentru a avea un ten impecabil, foloseste apa micelara Melkior care asigura indepartarea grasimii de pe piele. Acest pas este unul foarte important pentru ca machiajul tau sa aiba o aderenta maxima.

Aplica apoi o baza si un fond de ten potrivit pielii si fixeaza-l cu o pudra. Daca vrei sa ai un machiaj mireasa care sa te faca sa radiezi, poti folosi un iluminator pe punctele cele mai inalte ale fetei!

Atentie! Deoarece iti vei petrece o mare parte a timpului la lumina naturala a soarelui, ai grija sa nu exagerezi cu produsele prafoase. Make-up artistii recomanda realizarea unui machiaj de mireasa care la final sa aiba o textura cremoasa.

De asemenea, nu uita de fixatorul pentru make-up care asigura rezistenta maxima! Acesta poate fi aplicat inainte de fondul de ten sau la final. Iar daca esti o mireasa emotiva, nu iti face griji! Aplica mascara waterproof Melkior si lasa emotiile sa curga deoarece rimelul va ramane pe gene! Acesta este un produs indispensabil in ziua nuntii pentru ca iti asigura un look fresh!

Bineinteles, rujul trebuie sa fie si el diafan, asa ca toate tonurile de nude sunt cele mai cautate si potrivite pentru un machiaj de mireasa. Nu exagera cu nuantele de rosu aprins in ziua nuntii, indiferent cat de mult iti plac!

Ce mai e de adaugat? Esti cea mai frumoasa mireasa si trebuie sa te distrezi din plin! Casa de piatra!

 

Nisa Duman

Make-up Artist Melkior