Sprancenele joaca un rol extrem de important in obtinerea unui aspect impecabil. Acestea iti ofera expresivitate si iti pot schimba complet trasaturile. De aceea, este esential sa le acorzi multa atentie in timpul machiajului zilnic.

 

Sprancenele conturate corect care isi pastreaza aspectul natural vor infrumuseta orice tip de make-up. Pe langa pensarea lor clasica, acestea trebuie definite cu ajutorul unor produse cosmetice de calitate. Insa, chiar daca multe femei incearca sa le contureze, rezultatul de multe ori nu este cel asteptat. Pentru ca machiajul sprancenelor sa fie cat mai natural, tine cont de urmatoarele sfaturi:

 

  • Foloseste o nuanta de fard, creion, corector sau rimel apropiata de culoarea naturala a sprancenelor tale. Daca vei alege nuante prea inchise sau prea deschise, vei obtine un aspect inestetic.
  • In cazul in care iti doresti sprancene mai voluminoase, foloseste un creion de calitate si creeaza cu ajutorul lui fire inexistente.
  • Atunci cand iti conturezi sprancenele, nu te concentra foarte mult pe zonele din interior. Pentru a obtine un aspect natural, umple golurile cu fard, iar zonele pline contureaza-le discret.
  • Nu te grabi! Graba strica treaba, iar in acest caz, iti poate ruina machiajul. Rezerva-ti timp pentru a-ti contura sprancenele si te vei bucura de un look natural, demn de invidiat.
  • Daca ai gresit conturul sprancenelor, poti folosi un anticearcan pentru a-l corecta.
  • Dupa ce ai folosit un creion sau un fard, periaza sprancenele usor de la baza catre exterior.

 

Alege produsele Melkior!

 

Pentru ca stim cat de importanta este definirea sprancenelor, am creat mai multe  tipuri de produse care te vor ajuta sa obtii aspectul pe care ti-l doresti:

 

1. Creionul pentru sprancene. Acesta este un creion care se aplica usor, iti ofera precizie si umple golurile. Redeseneaza firele sprancenelor si vei obtine un aspect mat, natural, care va rezista toata ziua.

 

2. Mascara pentru sprancene. Acest rimel te va ajuta sa fixezi firele si sa uniformizezi aspectul sprancenelor. Iti va oferi volum si iti va completa cu succes machiajul. In plus, mascara se aplica usor si nu se intinde.

 

3.  Corectorul pentru sprancene. Acesta contureaza si corecteaza forma naturala a sprancenelor tale. Rezista intreaga zi si poate fi aplicat cu o pensula de machiaj oblica. Daca iti doresti sa creezi impresia de sprancene mai dese, poti sa alternezi culorile.

 

Asadar, pe site-ul Melkior.ro vei gasi toate produsele necesare pentru a crea un machiaj impecabil in fiecare zi. Acorda-le sprancenelor tale atentia cuvenita si vei observa ca intregul make-up va arata mai bine. Nu este greu sa le definesti, dar trebuie sa ai rabdare si produse de calitate care sa reziste si sa arate natural.

 

Alege Melkior Professional si vei putea achizitiona cele mai bune produse pentru sprancene la preturi avantajoase! Iti oferim un raport calitate-pret excelent si facem tot posibilul sa multumim chiar si cele mai exigente gusturi in materie de make-up!