Orice femeie isi doreste o privire seducatoare, iar mascara este unul dintre cele mai folosite produse de machiaj, deoarece creeaza impresia unor gene mai lungi si mai dese. Acest produs, numit si rimel, poate fi gasit in portfardul oricarei femei, indiferent daca se machiaza zilnic sau prefera un look natural.

 

Fiind atat de popular, este important sa stii cateva lucruri despre el. Pe piata exista o multime de rimeluri, fiecare brand de cosmetice avand in stoc macar un tip de mascara, insa nu toate creeaza un aspect placut. Multe rimeluri incarca genele, iar aspectul rezultat este inestetic.

 

De aceea este important sa alegi o mascara bazata pe ingrediente de calitate. Melkior.ro iti pune la dispozitie o gama variata de rimeluri potrivite pentru toate preferintele in materie de machiaj. Acestea sunt rezistente si te vor ajuta sa obtii o privire seducatoare, demna de invidiat. Iata care sunt caracteristicile fiecarui rimel creat de Melkior.ro:

 

  •          Mascara waterproof. In zilele de vara ai nevoie de o mascara waterproof, adica rezistenta la apa. Acest rimel are o formula imbogatita cu ceara si polimeri, fapt care te va ajuta sa obtii un volum uimitor al genelor. In plus, aceasta mascara separa genele, le defineste si le acopera pe intreaga lor lungime.

 

  •          Mascara Blue. Asa cum bine stii, majoritatea rimelurilor sunt negre, insa atunci cand vrei sa ai o aparitie spectaculoasa, ai nevoie de o culoare intensa de mascara. Pe Melkior.ro, vei gasi un rimel albastru electric care va capta toate privirile si care iti va defini fiecare geana in parte. Atunci cand iti doresti un volum spectaculos al genelor si o privire indrazneata, alege acest produs de machiaj!

 

  •          Mascara Volume Scandalash. Acesta este un rimel care confera volum si alungeste genele. Periuta sa il face potrivit pentru toate tipurile de gene, asa ca este un rimel pe care il poti folosi zilnic pentru a obtine un look deosebit.

 

  •          Mascara Volume Kiss My Eyes. Aceasta este o mascara care separa genele, le alungeste si le confera volum. Nu se intinde si are o rezistenta indelungata.

 

  •          Mascara Extra Volume. Daca iti doresti un rimel care sa-ti ofere volum si sa fie rezistent la umiditate, chiar daca nu este waterproof, acesta este alegerea potrivita. Mascara Extra Volume poate fi purtat in orice anotimp si iti ofera un aspect natural care va rezista intreaga zi.

 

  •          Mascara Space Volume. Acest rimel nu se intinde, nu incarca genele si este rezistent la transfer. Are o perie flexibila care intinde produsul de la radacina genelor pana la varful lor si contine unt de shea hranitor.

 

  •          Mascara I Feel Pretty. Acest rimel iti va curba genele si le va oferi volum. Peria sa din fibre separa genele si iti ofera un aspect rafinat.

 

Asadar, acum ca stii care sunt caracteristicile fiecarui rimel, trebuie sa stii cum sa il aplici in functie de forma ochilor:

 

- Daca ai ochii apropiati, ai nevoie de o singura aplicare, atat pe genele superioare, cat si pe cele inferioare.

- Daca ai ochii mici, poti aplica rimelul pe genele superioare de doua sau trei ori, iar pe cele inferioare o singura data.

- Daca ai ochii mari, poti folosi aceeasi cantitate de rimel pe toate genele.

- Daca ai ochii departati, aplica mascara o singura data pe genele apropiate de nas si de 3 ori pe celelalte gene.

 

Descopera acum gama de rimeluri Melkior.ro si bucura-te de un look deosebit in fiecare zi!