Iti place sa fii mereu in centrul atentiei? Pentru un look magnetic, ai nevoie de creionul de ochi Khol Kajal 24H! Melkior Professional a creat produsul de machiaj care iti contureaza perfect ochii si care rezista o zi intreaga. Profita de promotia lunii mai si comanda creionul de ochi care te va ajuta sa faci furori!

 

Orice femeie care isi doreste un machiaj irezistibil are nevoie de un creion dermatograf rezistent si intens. Acest produs de machiaj poate fi utilizat atat pentru definirea formei ochilor, cat si pentru obtinerea unui make-up spectaculos de seara! Creionul de ochi Khol Kajal ii va oferi senzualitate privirii tale si te va ajuta sa obtii mereu un look de senzatie.

 

Disponibil in 5 nuante seducatoare, acest creion de ochi trebuie sa fie indispensabil din trusa ta de machiaj, pentru ca:

 

- ofera o acoperire uniforma;

- rezista 24 de ore daca il folosesti pe post de eyeliner;

- il poti aplica usor;

- este rezistent la transfer;

- este usor de estompat;

- poate fi folosit si pe partea umeda a ochilor.

 

Cum sa il aplici la baza genelor?

 

Poti folosi creionul de ochi Khol Kajal 24H pentru a-ti mari sau alungi ochii sau chiar pentru a umple golurile din linia genelor. Pentru a aplica acest produs de machiaj la baza genelor, trebuie sa tragi cu cealalta mana de coltul exterior al ochiului pentru a intinde pielea si sa trasezi linia conturului. Daca iti lipseste practica in folosirea unui creion dermatograf, atunci cand trasezi linia, poti sa iti sprijini cotul pe o suprafata sau pe un obiect.

 

Atunci cand vrei sa obtii un machiaj natural, aplica o linie subtire pe pleoapa superioara a ochilor, pe care o poti ingrosa putin spre exterior. In schimb, daca iti doresti sa estompezi creionul de ochi, foloseste o pensula subtire si fina la atingere.

 

Inlocuieste eyelinerul cu creionul de ochi Khol Kajal!

 

Tusul de ochi este mai dificil de aplicat, deoarece necesita multa precizie. In schimb, creionul de ochi Khol Kajal 24H poate inlocui eyelinerul si te poate ajuta sa obtii linii perfecte in doar cateva secunde. Il poti folosi pentru a crea un machiaj de zi natural sau pentru a realiza un make-up spectaculos de seara.

 

Cu ajutorul acestui creion de ochi, te poti bucura de un machiaj cat-eye perfect sau chiar de un make-up de tip smokey eyes. Ca sa realizezi acest machiaj potrivit pentru un eveniment de seara, traseaza pe pleoapa superioara o linie groasa pe care sa o estompezi cu ajutorul unei pensule pana in pliul ochiului. Urmatorul pas este sa aplici un fard de pleoape inchis la culoare si sa completezi cu un fard sidefat, deschis, pe arcada si in coltul intern al ochiului.

 

Asadar, creionul Khol Kajal 24H este un produs de machiaj care nu trebuie sa lipseasca din trusa ta.Acum este momentul sa achizitionezi nuantele tale preferate si sa obtii cu ajutorul lor un machiaj de senzatie! Bucura-te de produse cosmetice profesionale la cele mai avantajoase preturi. Cu Melkior Professional, vei arata perfect in fiecare zi!