Autoizolarea poate reprezenta o adevarata provocare. Este greu sa stai numai in casa, sa nu te poti plimba in parc, sa nu poti sa socializezi cu colegii tai de munca in pauze si sa nu mai poti face activitatile care altadata iti placeau. Insa, cu toate ca perioada prin care trecem cu totii nu este usoara, putem imbunatati experienta autoizolarii prin sport, citit, vizionarea serialelor si, bineinteles, machiaj!

 

Munca de acasa pe o perioada lunga de timp poate deveni monotona, daca nu faci ceva sa o "condimentezi", iar machiajul este cea mai buna solutie. Chiar daca lucrezi la domiciliu, nu inseamna ca nu poti sa arati impecabil!

 

Cu siguranta te-ai plictisit deja de pijamale si abia astepti sa te aranjezi din nou, dar nu astepta pana cand aceasta perioada va trece. Autoizolarea din cauza pandemiei ar putea sa dureze mai mult decat te astepti. De aceea, cel mai bine este sa faci tot posibilul sa-ti pastrezi optimismul si sa te mentii ocupata.

 

Sfatul nostru este sa te comporti ca in zilele obisnuite de munca. Dimineata, inainte de a te aseza la biroul din casa, machiaza-te si imbraca-te in haine office, la fel cum faceai inainte de pandemie. Astfel, te vei incarca cu energie pozitiva si te vei simti bine in pielea ta, chiar daca iti desfasori activitatea de acasa.

 

Iata trei tipuri de machiaj pe care le poti aplica pentru a arata perfect si atunci cand lucrezi din autoizolare:

 

1. Machiaj de zi

 

Primul pas este sa aplici o crema hidratanta pe ten. Pentru ca machiajul sa arate impecabil, este important ca tenul tau sa fie bine hidratat. Apoi, continua cu baza de machiaj Luminous(ref. 13102), daca ai tenul uscat sau mixt, sau cu baza Matifianta (ref. 13101), daca tenul tau este gras. Acest tip de produs hidrateaza si pregateste pielea pentru produsele pe care urmeaza sa le aplici.

 

Urmatorul pas pentru a realiza acest make-up este sa aplici fondul de ten cu un buretel special (ref. 14218) sau cu o pensula speciala pentru acest tip produs (ref. 14129). Daca ai pielea uscata, ai nevoie de un fond de ten fluid (ref. 13302), iar daca ai tenul gras sau mix, alege fondul de ten pentru definire (ref. 13350) sau pe cel cu acoperire mare (ref. 13400).

 

Apoi, fixeaza acest produs cu pudra translucida (ref. 13606) si accentueaza-ti pometii cu fardul de obraz irizat, nuanta Coral Grace 9G (ref. 13921). Pentru a aplica blush-ul, poti folosi pensula pentru fardul de obraz (ref. 14103) creata din par natural. 

 

Urmatorul pas este sa aplici pe pleoape un fard de pleoape mat aramiu (ref. 11409) si sa accentuezi pleoapa inferioara cu tusul de ochi tip crema negru (ref. 11556), pe care sa-l estompezi usor cu o pensula (ref. 14133). In colturile ochilor, poti aplica fardul de pleoape nuanta Beige Copper (cod: 11453).

 

Apoi, aplica pe gene rimelul Scandalash (ref. 11207), contureaza-ti sprancenele cu mascara (ref. 11780) sau cu un creion (ref. 11701) si aplica pe buze rujul lichid mat Alexia (ref. 12719). Incearca acest machiaj de zi si cu siguranta te vei simti excelent si atunci cand lucrezi de acasa!

 

2. Machiaj metalic

 

Pentru ca orice make-up trebuie sa respecte primii pasi mentionati mai sus, in randurile urmatoare iti vom prezenta ce trebuie sa faci dupa ce ai aplicat crema hidratanta, baza de make-up, fondul de ten, pudra si fardul de obraz.

 

Asadar, pentru a realiza machiajul metalic, ai nevoie de paleta cu 4 farduri de pleoape Metal Fusion (ref. 19004). Aplica cu o pensula nuanta Garnet pe pleoapa superioara si continua pe pleoapa inferioara pana la jumatatea ei, iar apoi estompeaza folosind o pensula rotunda (ref. 14142).

 

Foloseste nuanta Gold pentru a o aplica in colturile interne ale ochilor, estompeaza pana la linia sprancenelor si continua pe pleoapa inferioara.

 

Urmatorul pas este sa iti aplici pe gene mascara Volume Kiss My Eyes (ref. 11208) si sa iti conturezi sprancenele cu ajutorul unui creion sau cu paleta de farduri pentru sprancene (ref. 11751). Finalizeaza acest machiaj cu rujul Shiny Sweet Smile (ref. 12402) sau cu rujul lichid metalic nuanta Diva (ref. 12751).

 

3. Machiaj cat eye

 

Dupa ce aplici crema hidratanta, baza de make-up, fondul de ten si pudra, ofera-le un strop de culoare pometilor tai cu ajutorul fardului de obraz nuanta Natural Touch (ref. 13902). Apoi, pentru a realiza acest machiaj clasic, dar sofisticat, ai nevoie de tusul pentru ochi lichid negru (ref. 11501). 

 

Dupa ce ai trasat tusul, continua cu aplicarea fardului de pleoape Light Beige (ref. 11464). Il poti aplica pe pleoapa superioara a ochilor si in colturile interne.

 

Urmatorul pas este sa iti accentuezi genele cu mascara I feel pretty (ref. 11205) si sa iti conturezi sprancenele cu ajutorul creionului mentionat mai sus. La final, aplica pe buze rujul lichid metalic Glow (ref. 12750) sau nuanta Delicios (ref. 12236) a rujului clasic Melkior.

 

Iti plac aceste tipuri de make-up? Atunci incearca-le in timpul autoizolarii. Munca de acasa poate fi placuta daca arati perfect!