Vrei o privire stralucitoare? Vei iesi, cu siguranta, din anonimat daca utilizezi un fard de pleoape ultra-metalic cu efect 3D, perfect pentru o aparitie de senzatie!

Melkior a creat 3 nuante superbe de Fard Pleoape Ultra-Metalic 3D, disponibile atat in cutie cat si la rezerva:

  •          Fard Pleoape Ultra-Metalic 3D LOVE POTION (ref.11990, 11890 )
  •          Fard Pleoape Ultra-Metalic 3D SWEETHEART  (ref.11991, 11891)
  •          Fard Pleoape Ultra-Metalic 3D SUGAR BABE (ref.11992, 11892)

Noile farduri Melkior au o textura atat de cremoasa si catifelata incat saturatia fardului este maxima. Nu mai ai nevoie de o baza speciala pentru culoare, ci doar de baza clasica pentru ochi. Asadar, modul de aplicare este cel clasic: cu o pensula plata sau una circulara foloseste fardul ultra-metalic dupa ce ai aplicat baza de pleoape.

Ingredientele atent selectate asigura o aderenta ridicata, o aplicare facila si un aspect metalic intens, de lunga durata si un efect 3D, luminos dintr-o singura aplicare. De asemenea, aceste farduri sunt rezistente la apa.

Intens pigmentate, fardurile au o aderenta buna la nivelul pielii si rezistenta indelungata.  Se aplica uniform pe pleoapa si se estompeaza extrem de usor.

Mai mult, ce este atat de minunat la aceasta colectie e faptul ca poti aplica fardul fara teama de a crea pete. Cu aceasta textura este foarte greu sa dai gres si este foarte usor sa obtii un machiaj impecabil!

Poate fi aplicat cu usurinta, atat umed cat si uscat, cu o pensula sau cu  degetul. Este ideal a fi utilizat ca si eyeliner atunci cand este aplicat umed.

Poti obtine un efect Smokey Eyes daca aplici nuanta pe pleoapa mobila, iar cu ajutorul unei pensule circulare sa blenduiesti culoarea din pliu catre arcada; pentru un machiaj clasic, poti aplica fardul doar in pliu.

Adauga in paleta ta noile farduri de pleoape si poarta machiajul cu aspect metalic intens si efect 3D!

 

Nisa Duman

Make-up Artist Melkior