Martie este acea perioada din an cand totul se invarte in jurul Zilei Femeii, asa ca toata luna ii este dedicata ei. Dar ce-ar fi ca in acest an sa ne preocupe si partenerul unei femei?! Ce vrea el? Atunci cand ne-am ales partenerul, am facut-o tinand cont de anumite criterii, cum ar fi faptul ca e romantic, liber sau atragator. Melkior a creat colectia de rujuri mate care tine cont de aceste lucruri, asa ca iti propune sa aplici pe buzele tale un ruj asa cum vrei sa fie el, partenerul tau:

  •         Ruj Mat Velours ATTRACTIVE (ref.12723)
  •         Ruj Mat Velours ROMANTIC (ref.12724)
  •         Ruj Mat Velours FREE (ref.12725)

 

Noile rujuri mate Melkior din colectia Velours sunt deosebite datorita nuantelor speciale, dar si a atuurilor pe care le prezinta fata de alte rujuri. Iata aici 5 motive pentru care trebuie sa le ai in trusa ta de machiaj:

  1.    Au o textura mata si, in acelasi timp, catifelata, datorita compozitiei pe baza ceruri emoliente si uleiuri hranitoare.
  2.    Au o acoperire precisa chiar din prima aplicare, iar acest fapt te ajuta sa ajustezi intensitatea rujului in functie de culoarea preferata.
  3.        Se aplica cu o pensula speciala pentru buze, in strat subtire. Daca vrei ca nuanta acestor rujuri mate sa fie mai saturata, atunci aplica inca un strat.
  4.        Aspectul este unul mat, seducator, perfect pentru un look sofisticat. Daca ai buzele deshidratate, poti sa folosesti Balsamul de buze Melkior inainte de a aplica aceste rujuri mate. In cazul in care ai nevoie de o exfoliere a buzelor, incearca un Creion cu microparticule abrazive pana cand pielea moarta este indepartata complet, iar apoi inlatura rezidurile cu ajutorul unei dischete. La final, aplica rujurile mate Velours si vei avea un look senzational.
  5.    Rujurile completeaza gama de nuante seducatoare: un bordo impresionant, un roz prafuit intens si un mov apetisant.

 

Sfat! Daca ai aplicat un strat prea gros de ruj, poti sa folosesti un servetel uscat cu care sa absorbi excesul de pe suprafata buzelor. Nu te ingrijora, pigmentul acestor rujuri mate este atat de concentrat incat culoarea ramane suta la suta pe buze!

Truc! Pentru a adauga dimensiune si un plus de volum buzelor, foloseste un gloss deasupra rujului mat Velours.

 

Nisa Duman

Make-up Artist Melkior