Feel beautiful and loved! Februarie este cea mai potrivita luna pentru a purta culoarea pasiunii pe unghiile tale. Mai mult, Melkior a ales cele mai pigmentate nuante de oja semipermanenta ca sa-ti puna la dispozitie gama perfecta pentru perioada in care sarbatorim Valentine’s Day, Dragobete, Martisor:

  •         Oja Semipermanenta Highly Pigmented EVER RED SPARKLE (ref.24432, 25529)
  •         Oja Semipermanenta Highly Pigmented EVER MYSTERY (ref.24433, 25530)
  •         Oja Semipermanenta Highly Pigmented EVER PASSION RED (ref.24445, 25544)

Se gasesc atat in flacon de 15ml, cat si de 4,5ml. Iata 7 motive pentru care merita sa folosesti Oja Semipermanenta Highly Pigmented:

  1.    Nu necesita pilirea unghiei.
  2.    Este foarte lucioasa.
  3.    Este rezistenta.
  4.    Se poate aplica atat pe unghiile naturale, cat si pe cele false.
  5.    Este foarte pigmentata.
  6.    Oja semi permanenta Melkior se aplica ca si lacul de unghii obisnuit.

 

Cum se aplica Oja Semipermanenta Highly Pigmented?

Prima data se aplica un strat subtire din una din bazele Everlasting Melkior, apoi se lasa sa se intareasca timp de 2 minute sub lampa UV sau sub lampa LED UV timp de 30 secunde.

Se aplica apoi 2 straturi subtiri de oja semipermanenta lasand fiecare strat sa se intareasca timp de 3 minute la lampa UV sau timp de 60-120 secunde sub lampa LED UV.

La final se aplica unul din top coat-urile Everlasting Melkior si se lasa sa se intareasca timp de 2 minute la lampa UV sau timp de 30 secunde la lampa LED UV.

ATENTIE! Oja semipermanenta este un produs hibrid si, desi are in compozitie ingrediente de calitate superioara, nu are o stabilitate foarte mare a culorii atunci cand este expusa timp indelungat la soare si/sau sub actiunea cremelor de protectie solara. Toti acesti factori contribuie la diminuarea intensitatii culorii, dupa o anumita perioada de timp.