Da, e timpul sa te iubesti! Si cum ai putea sa o faci mai bine daca nu in aceasta perioada a anului cand vin sarbatorile de iarna si te pregatesti sa stralucesti mai tare ca oricand. Asa ca e momentul sa adaugi in trusa ta de machiaj produse de exceptie create de Melkior special pentru tine si personalitatea ta.

Melkior lanseaza colectia de Craciun mizand pe auriu. Adauga o nota de magie machiajului tau festiv folosind noul Fard de pleoape crema Golden Girl cu efect metalizat, intens, pentru un look de invidiat. Adu straluciri aurii pe unghiile tale cu noua Oja Spell si esti gata de petrecere! Noua Paleta Metal Fusion by Melkior contine 4 nuante pretioase, irezistibile, in texturi luxuriante pe care le poti folosi pentru a obtine un machiaj profesional!

 

Noua paleta de machiaj Melkior este cadoul ideal de sarbatori. Femeile sunt pretioase, iar atunci cand se simt frumoase radiaza prin zambet si voie buna. Asadar, daca vrei sa-i oferi un cadou unei femei, alege paleta cu 4 nuante de fard Metal Fusion!

Precious as Gold, Delicate as Pink Quartz, Shiny as Copper, Strong as Garnet. Tu cum esti? Pretioasa, Delicata, Stralucitoare sau Puternica?!

Paleta de machiaj este practica, poate fi strecurata cu usurinta in geanta, intr-un portfard, portofel sau in buzunar. Are inchidere usoara cu magnet, fapt care asigura rezistenta fardurilor la impact.

Cele 4 farduri din paleta de machiaj se pot folosi separat sau impreuna, deoarece sunt nuante calde, atent selectionate pentru a scoate in evidenta atat ochii albastri si verzi, cat si ochii caprui!

  •         GOLD este nuanta de auriu extravagant cu textura metalizata cremoasa. Pentru un machiaj simplu de realizat, dar de efect, aplica cu o pensula plata aceasta nuanta pe toata pleoapa mobila. Apoi, pentru contrast, adauga mascara!
  •         QUARTZ este o nuanta de machiaj roz sampanie cu textura metalizata cremoasa si se poate aplica pe toate zonele de lumina ale fetei. Mai exact, pe zona de arcada, coltul intern al ochiului, poate ilumina barbia si nasul, precum si cel mai inalt punct al pometilor pentru o stralucire diafana!
  •         COPPER este o nuanta de roz inchis cu o textura metalizata cremoasasi cu particule fine de glitter care confera un aspect sofisticat pleoapei. E un fard atat de frumos incat este suficient sa fie purtat singur, pe toata pleoapa mobila, alaturi de un creion de ochi si mascara! Vei obtine un machiaj profesional spectaculos!
  •         GARNET este o nuanta de rosu granat cu textura metalizata cremoasa, poate fi aplicata cu succes in pliu, pentru un machiaj clasic, sau pe toata pleoapa mobila alaturi de un creion negru, pentru un efect smokey. Daca folosesti o cantitate mica pe o pensula de blush, poti contura chiar si pometii cu aceasta nuanta!

TRUC! Pentru efectul de ombre lips, foloseste un ruj mat intr-o nuanta naturala, iar pe centrul buzei aplica orice nuanta din paleta Metal Fusion. 

Lasa-te cucerita de noua colectie de produse de machiaj Melkior si imparte cu cei dragi bucuria de a te simti frumoasa!

Hai sa facem Craciunul magic si anul acesta!

#MelkiorChristmas

 

Nisa Duman

Makeup Artist Melkior