Sunt multe traditii si superstitii care plutesc deasupra noptii de Revelion, de la sarutul sub vasc, pana la hainele de culoare rosie, necesare pentru un an norocos si pana la buzunarele umplute cu bancnote, pentru un 2020 cat mai imbelsugat.

Se spune ca, in functie de cum alegi sa intampini Anul Nou, asa vei fi pentru urmatoarele douasprezece luni. Si cum altfel sa alegi sa fii, decat intr-o tinuta fabuloasa, complimentata de un machiaj unic? Pana la urma, noaptea dintre ani este cel mai bun moment pentru a fi creativa si a straluci in sclipici si paiete, nu?

Poate ca este un efect al sarbatorilor de iarna asupra tuturor, dar Revelionul trezeste latura indrazneata din fiecare. Nimanui nu ii mai este teama sa se joace cu toate culorile, texturile si formele, pe care le evita in zilele obisnuite.

Cu toate ca mai este putin de asteptat pana sa poti petrece de Anul Nou, nu spune nimeni ca nu te poti inspira din timp cu cateva idei de machiaj de Revelion, care sa te faca sa te simti speciala. Straturile de sclipici, un cat eye desavarsit, cascadele de bucle – orice ar fi, te asteapta sa le abordezi in noaptea de Revelion.

Cea mai stralucitoare seara a anului

Primul lucru care iti vine in minte atunci cand te gandesti la look-ul pentru Anul Nou este sclipiciul. Pur si simplu, simti nevoia sa-ti asortezi machiajul cu rochiile stralucitoare din jurul tau, atmosfera festiva de sarbatori si cu sampania care sclipeste in pahare.

Multe femei nu au nevoie de o scuza pentru a folosi putin glitter extra, iar Anul Nou este oportunitatea perfecta pentru a-ti dezvalui cea mai stralucitoare latura a ta. Asa ca, inarmeaza-te cu sclipici, foloseste un ruj indraznet, aranjeaza-ti parul cu bucle minunate si fii o diva a anilor '80 la intrarea in anul 2020.

Iesi in evidenta

Cand vine vorba de un machiaj perfect pentru Anul Nou, unul dintre principalele obiective este sa te evidentiezi prin multime. Pentru a face acest lucru, pune accent pe machiajul ochilor, cu ajutorul unor farduri cu nuante mai puternice.

Daca preferi fardurile neutre si pamantii, ar trebui sa treci peste barierele pe care ti le-ai impus si sa indraznesti sa adaugi putina culoare in look-ul tau. Poti experimenta cu un machiaj in care sa pui accentul pe culoarea rosie. Pune-ti in evidenta ochii prin folosirea unui fard rosu sau auriu, complimentat de niste gene lungi, fie ele naturale sau false.

Nu uita! Ai nevoie sa arati bine toata noaptea!

Oricat de mult te-ai stradui sa iti realizezi machiajul perfect, trebuie sa te pregatesti pentru imprevizibil. Noaptea de Revelion poate dura pana dimineata, iar machiajul nu va ramane la locul lui pe tot parcursul petrecerii fara putin ajutor extra.

Nu iti doresti ca fardul glitter si tusul de pe pleoape sa se transforme intr-un dezastru, nu? De aceea, nu uita sa folosesti o baza pentru fard, dar si un fixator pentru machiaj dupa ce termini sa te aranjezi.

Anul acesta este aproape la final, asa ca probabil ai inceput sa te gandesti la modul in care iti vei petrece noaptea de Revelion. Intampina Anul Nou cu un machiaj unic, care sa te ajute sa celebrezi exact asa cum iti doresti tu.