Nicio zi fara cafea?!

Diana zice ca ii place cafeaua cu mult lapte, Valentina iubeste Espresso, Cristina bea zilnic cafea fara zahar, iar Maria adora Cappuccino.

Luana savureaza cafeaua cu aroma de caramel, Florina vrea Caffè Americano, iar Gina e adepta cafelei mai tari si mai aspre.

Elena vrea o cafea puternic prajita, Patricia vrea Caffe Macchiato, Oana se rasfata doar cu cafea facuta la ibric, iar Ramona bea numai cafea cu frisca.

Adriana sustine ca o cafea buna este lunga si dulce, Mihaela iubeste Irish Coffee, Alexandra bea ristretto, iar Tatiana se rasfata cu mocca fiindca iubeste ciocolata.

Atatea gusturi si atatea optiuni?!

 

 

Iti place cafeaua? Da, noua ne place, asa ca am folosit-o ca sursa de inspiratie atunci cand am creat noua colectie de oje:

  •         Oja Lucioasa 3 IN 1 Plaisir (ref.21835)
  •         Oja Lucioasa 3 IN 1 Delire (ref.21836)
  •         Oja Lucioasa 3 IN 1 Obsession (ref.21837)
  •         Oja Lucioasa 3 IN 1 Glace (ref.21838)
  •         Oja Lucioasa 3 IN 1 Sensation (ref.21839)

Noua Oja clasica 3 in 1 creata de Melkior este un produs inovator care nu necesita aplicarea de Base Coat si Top Coat. Contine ulei de maces recunoscut pentru proprietatile sale de hranire si regenerare. Se usuca rapid, asigura o acoperire foarte buna si prezinta un aspect final lucios. In plus, actioneaza ca un tratament de intarire datorita cheratinei din compozitie.

 

Cuprinde ceasca de cafea in manile tale si admira unghiile lacuite in nuantele sezonului!

#MelkiorCoffee