Pentru manichiura cu unghii false ai nevoie de pensule speciale care te ajuta sa realizezi constructii diferite sau sa pictezi modele de la cele mai simple linii la desene complicate. Melkior vine in sprijinul profesionistilor cu 3 modele noi de pensule pentru o manichiura impecabila.

 

Pensula Par Sintetic Dubla Oval/Spatula (ref.28507)

Este o pensula din par sintetic de calitate superioara, care se utilizeaza pentru toate aplicatiile de Gel UV si Acril Gel. Acest model este prevazut cu o spatula forte utila in cazul manichiurii cu aplicatie de Acril Gel sau in cazul in care doresti sa amesteci culori de Gel UV, Oja Semipermanenta. Datorita faptului ca are capac, pensula se pastreaza timp indelungat, fiind protejata de praf, de lumina, de alti factori.

Pensula Par Sintetic Dubla Oval/Spatula este usor de folosit atat de catre incepatori, cat si de catre profesionisti, datorita felului in care este taiat parul pensulei. Usor de intretinut, se curata cu un servetel curat sau cu solutie speciala.

 

Pensula Par Sintetic Liner (ref.28508)

Pensula din par sintetic Liner este ideala pentru pictat flori, frunze si alte modele de mici dimensiuni. De asemenea, poti realiza cu usurinta diferite linii subtiri. Forma acestei pensule permite crearea, desenarea sau aplicarea oricarui tip de decoruri pentru unghii atat pe ojele semipermanente, cat si pe Gelurile UV de culoare.

Cu ajutorul Pensulei din par sintetic Liner se pot realiza diferite desene originale, in functie de rezultatul dorit. Datorita faptului ca are capac, pensula se pastreaza timp indelungat, fiind protejata de praf, de lumina, de alti factori.

 

Pensula Par Sintetic Dubla Oval/Plat (ref.28509)

Aceasta pensula cu capat dublu este usor de folosit atat de catre incepatori, cat si de profesionisti, datorita felului in care este taiat parul acesteia. Este foarte practica in cazul aplicarii de Gel UV avand o parte ovala (limba de pisica), iar cealalta patrata. Daca nu stii cu ce fel de pensula doresti sa lucrezi la manichiura, aceasta pensula iti ofera posibilitatea de a incerca ambele variante.

Realizata din par sintetic de o calitate superioara, Pensula Par Sintetic Dubla Oval/Plateste usor de intretinut, se curata cu un servetel curat sau cu solutie speciala. Datorita faptului ca are capac, pensula se pastreaza timp indelungat, fiind protejata de praf, de lumina, de alti factori.

 

Alege Pensule Profesionale Melkior pentru o manichiura impecabila!

 

Lacramioara Enache

Nail Artist Melkior