Trusa ta de manichiura se va bucura cand va afla ca Melkior a adus modele noi de freze pentru unghii. Daca esti profesionist, toate iti vor fi necesare, acestea avand o rezistenta indelungata si bazandu-se pe o tehnologie speciala care evita incalzirea. Iata si alte atuuri: manipulare foarte precisa, stabilitate buna, durabilitate, curatare foarte usoara, este blanda cu unghiile.

Iata care sunt cele 9 modele noi de freze pentru unghii:

 

Freza cilindrica dura (ref.30006)

Obtine unghii perfecte cu aceasta freza cilindrica dura! Aceasta se foloseste pentru slefuirea rasinii acrilice, a gelului UV si a acril gelului, fiind potrivita pentru ambele sensuri de rotatie ale aparatului de pilit, atat pe dreapta, cat si pe stanga. Aceasta freza pentru unghii profesionala este din carbid si poate fi sterilizata atat la rece, cat si la temperaturi ridicate, folosind pungile speciale. Avand in vedere duritatea acesteia, este indicata evitarea contactului cu unghia naturala.

 

Freza conica medie (ref.30007)

Freza conica medie se foloseste la finisarea unghiilor cu gel UV si a celor cu acril gel. In cazul persoanelor cu experienta, aceasta freza pentru unghii poate fi folosita si la indepartarea ojei semipermanente. Fiind potrivita pentru ambele sensuri de rotatie ale aparatului de pilit, atat pe dreapta, cat si pe stanga, freza este realizata din carbid si poate fi sterilizata atat la rece, cat si la temperaturi ridicate, folosind pungile speciale. Culoarea albastru cu care este marcata semnaleaza o abrazivitate medie.

 

Freza conica fina (ref.30008)

Freza conica fina se foloseste pentru slefuirea gelului UV, a acril gelului si a ojei semipermanente. Ea este potrivita doar pentru sensul de rotatie pe dreapta a aparatului de pilit. Culoarea rosu cu care e marcata aceasta freza pentru unghii semnaleaza o abrazivitate fina. Fiind realizata din carbid, acesta freza pentru unghii poate fi sterilizata atat la rece cat, si la temperaturi ridicate, folosind pungile speciale.

 

Freza de finisare (ref.30009)

Freza de finisare se foloseste la finisarea unghiilor cu gel UV, a celor cu acril gel si a unghiilor cu rasina acrilica. De asemenea, poarte fi folosita si la curatarea bordului liber (pe dedesubtul unghiilor). Aceasta freza pentru unghii profesionala este potrivita doar pentru sensul de rotatie pe dreapta a aparatului de pilit. Este realizata din carbid si poate fi sterilizata atat la rece, cat si la temperaturi ridicate folosind pungile speciale.

 

Freza conica subtire (ref.30010)

Freza conica subtire se utilizeaza la finisarea conturului unghiilor cu rasina acrilica, gel UV si acril gel. De asemenea, poate fi folosita si la curatarea bordului liber (pe dedesuptul unghiilor). Acest model de freza pentru ungii este potrivit doar pentru sensul de rotatie pe dreapta a aparatului de pilit. Este realizata din carbid si poate fi sterilizata atat la rece, cat si la temperaturi ridicate, folosind pungile speciale.

 

Freza metalica pentru cuticule (ref.30011)

Vrei unghii sanatoase si frumoase? Atunci ai nevoie de aceasta freza metalica extrem de eficienta pentru indepartarea cuticulelor inestetice. Inainte de folosirea frezei pentru unghii este recomandata ridicarea/impingerea cuticulei cu betisorul sau cu spatula. Ea este potrivita pentru ambele sensuri de rotatie ale aparatului de pilit, atat pe dreapta, cat si pe stanga. Fiind realizata din carbid, aceasta poate fi sterilizata atat la rece, cat si la temperaturi ridicate, folosind pungile speciale.

 

Freza biluta pentru cuticule (ref.30012)

Freza biluta pentru cuticule este ideala pentru indepartarea cuticulelor groase atat la maini, cat si la picioare. Ea este potrivita doar pentru sensul de rotatie pe dreapta a aparatului de pilit. Acest model de freza pentru unghii este realizat din carbid si poate fi sterilizat atat la rece, cat si la temperaturi ridicate, folosind pungile speciale.

 

Freza pentru pedichiura (ref.30013)

Acest model de freza pentru unghii profesionalase foloseste la pedichiura pentru unghii incarnate. Directia de frezare este spre dreapta. Freza este din carbid si poate fi sterilizata atat la rece, cat si la temperaturi ridicate, folosind pungile speciale.

 

Freza Vulcan medie (ref.30014)

Freza Vulcan medie se foloseste pentru manichiura cu gel UV, rasina acrilica si cu acril gel. Este potrivita doar pentru sensul de rotatie pe dreapta a aparatului de pilit. Culoarea albastru cu care e marcata freza semnaleaza un nivel mediu de abrazivitate. Aceasta freza pentru unghii este realizata din carbid si poate fi sterilizata atat la rece, cat si la temperaturi ridicate folosind pungile speciale.

 

Acestea sunt cele 9 noi freze pentru unghii care ar trebui sa se regaseasca si in trusa ta de manichiura. Alege intotdeauna ustensile cosmetice de cea mai buna calitate pentru a realiza manichiuri ca un adevarat profesionist!

 

Claudia Balan

Tehnician Melkior