Orice femeie cocheta are grija de parul ei, fie ca este vorba de o tunsoare moderna ori sofisticata, fie ca e vorba de a defini coafura de zi cu zi. Un uscator de par ne ajuta sa obtinem volum sau bucle definite care sa ne puna trasaturile in evidenta.

Cum se alege un uscator de par? Cand trebuie sa alegi un astfel de aparat, merita sa investesti intr-un model de calitate care este potrivit tipului tau de par, intrucat te va ajuta sa ai un fir de par mai sanatos si rezistent.

Elementul de incalzire este unul dintre cele mai importante lucruri atunci cand ne gandim la un uscator de par. De asemenea, numarul de viteze, ajustarea temperaturii, dimensiunea, mobilitatea si accesoriile pe care le detine acesta sunt caracteristici care vor face o mare diferenta cand ne referim la rezultatul obtinut.

Atunci cand esti in cautarea unui uscator de ca de calitate, trebuie sa alegi un aparat profesional, mai ales daca il folosesti de cateva ori pe saptamana. Cu cat este mai performant, cu atat vei obtine mai usor coafura dorita.

In acest sens, Melkior Professional lanseaza doua modele de uscatoare profesionale foarte performante, de care te vei indragosti pe loc:

 

Ø  USCATOR ETI MICRO STRATOS IONIC ROZ 2400W.

Acesta este un uscator de par profesional, silentios, cu un design ergonomic, foarte usor de folosit. Modelul e prevazut cu 2 capete de styling, unul mai mare pentru uscare rapida si unul ingust pentru o concentratie mai mare de caldura.

 

Ø  USCATOR ETI MICRO STRATOS DIGITAL NEGRU 2400W.

Acest model profesional digital este compact, usor de folosit, silentios si cu racire instantanee. De asemenea, are timp de uscare redus, datorita puterii mari si a proprietatilor tehnice excelente.

 

Asadar, daca iti doresti un uscator de par care sa indeplineasca toate cerintele si care sa te ajute sa obtii in cel mai scurt timp si fara prea mult efort coafura preferata, atunci alege cu incredere produsele Melkior!