Melkior vine in intampinarea cerintelor pasionatelor de beauty si a inclus in gama de culori de fond de ten cu acoperire mare 3 noi nuante care se adreseaza persoanelor cu pielea inchisa la culoare! Completeaza-ti trusa de machiaj cu noile produse din gama Fond de Ten cu Acoperire Mare:

  •         Radiant Beige (ref.13406)
  •         True Tan (ref.13407)
  •         Ebony (ref.13408)

 

Este un fond de ten cu putere de acoperire mare, ideal pentru camuflarea petelor de pigmentare, acneei, cearcanelor sau a altor imperfectiuni ale tenului. Tenul capata un aspect luminos, mat si sanatos. Este recomandat tenului mixt si gras conferindu-i un efect mat si in acelasi timp satinat.

Desi este un fond de ten profesional este potrivit si pentru uz personal. Daca esti make-up artist trebuie sa ai neaparat in trusa ta acest fond de ten deoarece este ideal pentru sedintele foto.

Se aplica dupa crema hidratanta si baza de machiaj cu ajutorul pensulei pentru fond de ten sau pentru un aspect mai natural, transparent cu buretele «egg shape» umezit.

Pentru o rezistenta indelungata, finiseaza cu pudra translucida sau fixatorul de machiaj.

SFAT ! Poti folosi acest fond de ten pentru contouring: te poti ajuta de 2 nuante de fond de ten, unul care se preteaza pielii tale si altul cu 2 tonuri mai inchis.

 

Pielea ta va radia cu noul Fond De Ten cu Acoperire Mare creat special pentru vara de Melkior Professional!

Nisa Duman – Makeup Artist Melkior