Melkior lanseaza pe piata pigmenti inediti in nuante curajoase si cu reflexii versatile. Acesti pigmenti fulgi ofera machiajului un aspect deosebit si, daca vrei sa atragi toate privirile asupra ta, foloseste acesti pigmenti atat pe zona fetei, cat si pe corp.

Invata sa ii aplici in zonele corecte si bucura-te de o piele plina de prospetime si stralucire! Dozeaza optim cantitatea de pigmenti si aplica pe zonele cheie pentru a nu incarca inutil tenul.

Asadar, alege una dintre nuantele de pigmenti pentru a aplica pe pleoapa mobila pentru un efect ca de oglinda cu irizatii cameleonice. Pentru o saturatie mai puternica, poti folosi putin fixator de machiaj pe pensula de lucru, astfel incat acesti pigmenti fulgi sa adere pe pleoapa.

SECRETUL MELKIOR! Daca iti doresti o acoperire uniforma si un aspect intens, poti folosi degetul in loc de pensula.

Pigmentii Fulgi creati de Melkior sunt perfecti pentru obtinerea unui efect spectaculos, o stralucire aparte care variaza in functie de intensitatea luminii la care sunt expusi:

  •         Pigmenti Fulgi Mermaid Song (ref.12009)
  •         Pigmenti Fulgi Unicorn Dream (ref.12010)

TRUC! Cu ajutorul acestor pigmenti fulgi poti crea un machiaj creativ sau fantezie, aplicand gloss peste zona dorita si apoi nuanta de pigment preferata. Vei obtine un efect inedit iar tu te vei bucura de complimente spumoase!

Indrazneste! Iesi din anonimat si atrage toate privirile folosind acesti pigmenti fulgi de la Mekior!

 

***Nu uita sa folosesti Baza Fixatoare (ref.13104) special creata pentru aplicarea glitterului si a pigmentilor.

Nisa Duman

Makeup Artist Melkior