Glitterul este preferat de multe femei pentru ca ofera un look de senzatie, care atrage priviri de la distanta. Este produsul ideal daca vrei sa stralucesti la un eveniment elegant de seara sau sa captezi atentia tuturor intr-o noapte de club.

Melkior a creat 3 nuante de Glitter Pulbere:

  •         Like a Diamond (ref.12006)
  •         Like a Star (ref. 12007)
  •         Like a Diva (ref. 12008)

 

Textura catifelata a acestor glittere aluneca delicat pe piele, oferind nuante irezistibile si luminoase pleoapelor. Cu o acoperire mare, acest glitter se aplica cu usurinta peste orice fard, fie mat, sidefat sau alt tip. Culorile vibrante sunt incredibil de sexy aplicate direct pe pielea bronzata de aceea, cele 3 nuante de glitter sunt MUST HAVE pentru sezonul estival.

Daca vrei sa subliniezi privirea intr-o forma seducatoare, inlocuieste banalul eyeliner cu una dintre nuantele de glitter preferate si straluceste ca o diva!

Truc! Pentru a aplica glitterul in intregime, apleaca capul pe spate. In felul acesta, esti sigura ca tot glitterul se va lipi pe pleoapa si nu curge pe piele.

Folosind o singura nuanta de glitter, poti obtine mai multe efecte daca il aplici peste baze diferite. Spre exemplu, pulverizeaza fixator de machiaj pe pleoapa si lipeste glitter cu o pensula plata, prin miscari de tapotare.

Sau, daca vrei sa obtii un machiaj de exceptie folosind acest glitter, iata ce mai poti face: aplica un strat subtire de baza pentru glitter direct pe pleoape, apoi adauga culoarea preferata de pigmenti prin miscari usoare, de tapotare.

De asemenea, daca peste o baza de pleoape adaugi un fard mat si apoi vii in continuarea machiajului cu una din nuantele noi de glitter Melkior, efectul va fi pe masura.

Obtine un machiaj spectaculos cu noul glitter pulbere de la Melkior!

 

***Nu uita sa folosesti Baza Fixatoare (ref.13104) special creata pentru aplicarea glitterului si a pigmentilor.

 

 

Nisa Duman

Makeup Artist Melkior