E sezonul inghetatelor delicioase! Dar si al unghiilor in culori delicios de apetisante! Pregateste-ti o manichiura senzationala si da start unor zile de vara memorabile!

 

*Tequila Sunrise*

Formatia Eagles i-a dedicat o melodie!

Mel Gibson si Michelle Pfeiffer au jucat in filmul cu acelasi nume!

Arizona Biltmore a facut celebru acest cocktail in anii ’30.

Si Melkior a creat oja Tequila Sunrise. Este culoarea anului, asa ca merita sa o ai in kitul de produse cosmetice si sa o porti pe unghiile tale in aceasta vara. “She wasn't just another woman”, asa cum ne amintesc si cei de la Eagles. “She is Melkiorette”, am spune noi. Este speciala si stie cum sa atraga toate privirile fara sa depuna un efort prea mare.

 

O vara perfecta incepe cu o inghetata savuroasa, un bronz de invidiat si o manichiura incantator de frumoasa. Opteaza pentru o culoare vesela pentru o aparitie estivala cool.

Oja Tequila Sunrise Melkior se gaseste in 2 variante: sticluta de 15ml si sticluta de 4,5ml, tocmai buna pentru poseta. Este o alegere excelenta pentru zilele de vacanta, tinand cont de faptul ca se asorteaza incredibil de bine cu pielea bronzata. Adaug-o in trusa ta de produse cosmetice si porneste intr-o aventura de zile mari.

 

In aceasta vara, cocktailul preferat al unghiilor tale este Tequila Sunrise! Fii la moda, poarta culoarea anului!

 

#TequilaSunrise