Nu mai e un mister pentru nimeni - anul acesta se poarta stilul shiny. Orice pasionata de trendurile in materie de beauty si fashion stie acest lucru. Machiajul si manichiura atrag toate privirile prin stralucire si note glam. Asadar, e momentul sa intri si tu in ritm si sa te bucuri de sclipiri de diamant atat in machiajul tau, cat si… pe unghii.

Ca sa fii in pas cu moda in fiecare moment, Melkior a lansat o colectie de pigmenti si fulgi pentru unghii special conceputi pentru tine, ca sa poti realiza usor si rapid modele perfecte pentru manichiura de zi cu zi sau pentru manichiura pretentioasa destinata evenimentelor speciale.

Ai multe nuante la dispozitie, asadar totul depinde doar de tine, de inspiratia de moment, de imaginatia ta si de efectul pe care doresti sa il obtii pe unghii!

 

MANICHIURA CU EFECT DE OGLINDA – din nou in topul tendintelor din acest an

Iti doresti sa ai si tu o manichiura cu efect de oglinda exact cum ai vazut in reviste? Melkior a creat un pigment stralucitor perfect pentru o aparitie de senzatie: Silver Chrome (ref.28323). Astfel, vei putea obtine si tu acel efect spectaculos de oglinda pe unghiile tale.

Atentie: acest pigment se foloseste doar pe unghii false.

La fel de impresionanta si de surprinzatoare este si manichiura realizata cu pigmentii pentru unghii Chrome:

  •         Mercury (ref.28324)
  •         Royal Blue (ref.28325)
  •          Magenta Dream (ref.28326)

Cu ajutorul acestora, vei obtine un efect extravagant de oglinda, pe dedesubtul caruia se va intrezari o culoare intensa.

Atentie: acesti pigmenti se folosesc doar pe unghii false.

Cum se aplica pigmentii pentru unghii Melkior?

Foarte simplu: pigmentul cu efect de oglinda nu poate fi folosit decat pentru manichiura cu gel UV sau acril. Se aplica un finish fara pelicula lipicioasa, iar cu ajutorul unui buretel (aplicator de fard) se ia praful de pigment din recipient si se aplica pe unghie cu miscari inainte-inapoi. Astfel, se realizeaza efectul dorit de oglinda pe unghie.

 

MANICHIURA CU REFLEXII DE CULOARE – la mare cautare in acest sezon

Iti doresti o manichiura suprinzatoare si spectaculoasa, cu care sa atragi privirile si admiratia tuturor? Atunci optiunea ideala pentru tine este manichiura cu mii de reflexii de culoare, pe care o poti obtine cu ajutorul noilor Pigmenti Fulgi pentru Unghii:

  •         Metallic Silver (ref. 28320)
  •         Rainbow (ref. 28321)
  •          Rasberry (ref. 28322)

De asemenea, daca vrei ca manichiura ta sa aiba un aer mai extravagant si creativ, poti apela si la cei 4 Pigmenti Fulgi Holo pentru Unghii:

  •         Silver (ref.28327)
  •         Gold (ref.28328)
  •         Red (ref.28329)
  •          Blue (ref.28330)

Atentie: acest tip de pigmenti pentru unghii se pot folosi atat pe oja clasica, pe oja semipermanenta, cat si pe unghiile realizate cu gel UV.

Cum se aplica? Pigmentii fulgi se pot aplica pe unghii cu ajutorul unei pensule pe stratul lipicios de oja clasica, oja semipermanenta, gel UV sau acril. Pentru o rezistenta mai mare in timp a manichiurii, este recomandat ca la final sa aplici 2 straturi de top coat (finish gel).

 

Indrazneste sa incerci lucruri noi si sa iti arati latura creativa cu ajutorul noilor pigmenti pentru unghii de la Melkior!

Fii in pas cu moda si surprinde-i pe cei din jur cu o manichiura spectaculos de stralucitoare!