Nou! Melkior a creat o colectie fabuloasa de pigmenti stralucitori perfecti pentru un machiaj cu care sigur nu vei trece neobservata: Pigmentii Sparkles Melkior (ref.12016-12022).

Atunci cand spunem pigment”, ne referim la un fard sub forma de pulbere care are o acoperire extrem de mare. Acest produs cosmetic este perfect pentru a obtine cu usurinta look-uri care mai de care mai sofisticate. Datorita faptului ca au acoperire maxima, avem nevoie de un singur strat de fard pentru un machiaj saturat.

Pigmentul in sine este un aliat atunci cand dorim sa transformam machiajul purtat peste zi intr-unul de seara. Cum? Simplu. In locul in care dorim pata de culoare aplicam baza de machiaj, iar apoi cu ajutorul unei pensule aplicam pigmentul in nuanta preferata!

Truc: pentru un efect si mai luminos putem pulveriza fixator de machiaj pe pensula folosita.

Cui i se potriveste? Tuturor! Unde se poarta? Oriunde! Da, este cu certitudine un produs versatil care are multe intrebuintari, indiferent de varsta sau de forma ochiului. Fie ca avem un ten cu tendinta de ingrasare, mixt sau uscat, putem adapta machiajul si putem folosi cu succes acesti pigmenti.

 

Sfaturi pentru TEN GRAS

In cazul tenului gras, avem nevoie de o baza de pleoape care sa tina sub control sebumul acumulat intre pliuri. Urmatorul pas este sa aplicam prin miscari de tapotare pigmentul dorit. Dat fiind faptul ca pleoapa tinde sa se ingrase, recomandat este sa folosim farduri de tip pulbere care sa se "lipeasca" cu succes pe suprafata bazei de machiaj, ceea ce inseamna ca pigmentul sparkle este un produs ideal!

 

Sfaturi pentru TEN USCAT

In cazul in care pleoapa tinde spre uscare, putem folosi cu succes un corector sau fond de ten (adaptat tipului de ten) spre a servi drept baza. Avem astfel nevoie de un produs cremos pe aceasta pleoapa uscata pentru a reusi sa obtinem saturatia maxima din pigmentul preferat.

La fel ca in cazul tenului gras, produsul se aplica mai intai prin tapotare cu ajutorul unei pensule de machiaj plate (pentru a impregna fardul in baza cremoasa), apoi prin miscari stanga-dreapta de difuzie cu ajutorul unei pensule circulare.

 

Ce PENSULE se folosesc pentru aplicarea pigmentilor?

Pentru o aplicare impecabila a pigmentului avem nevoie de pensulede machiajcorespunzatoare. Iata secretul: fardul pulbere se aplica intotdeauna cu o pensula moale, maleabila, cu par fin.

Daca alegem o pensula din par sintetic dur, riscam ca tot pigmentul sa cada de pe aceasta inainte ca noi sa il aplicam pe pleoapa. Ideal este sa avem in trusa doua astfel de pensule, una plata cu care sa transferam fardul direct pe pleoapa (ref.14111) si una circulara cu ajutorul careia putem finisa aspectul dorit (ref.14108).

 

Cu un singur produs putem obtine variante nenumarate ale unui machiaj clasic. Iata cateva TRUCURI:

  • Pigmentul sparkle ofera luminozitate si totodata un efect de marire a ochiului atunci cand este aplicat pe mijlocul pleoapei.
  • Contrasteaza foarte bine atunci cand este aplicat peste un fard mat cu cel putin un ton mai inchis fata de acesta, obtinand astfel un machiaj smokey contrast! Simplu, nu-i asa?
  • Se poate aplica atat in coltul intern al ochiului, cat si pe arcada, reusind astfel un al doilea tip de machiaj! Exista si urmatorul? Da! Se poate aplica un singur pigment sparkle pe intreaga pleoapa armonizand aspectul final cu eyeliner si mascara!
  • Pentru doamnele indraznete acest produs cosmetic poate completa chiar si machiajul pometilor!

 

Pigmentii Sparkles sunt spectaculosi, stimuleaza imaginatia si te indeamna sa fii creativa cu machiajul tau!

 

Nisa Duman

Make-up Artist