Poate ca nu crezi in astre, dar recunoaste: si tu ai verificat cel putin o data cu ce zodie te intelegi cel mai bine sau cine ar trebui sa fie sufletul tau pereche. Afla ca semnul zodiacal sub care te-ai nascut nu te influenteaza doar din punct de vedere social, ci si personal. In fond, fiecare zodie sta sub semnul unor caracteristici comune. Spre exemplu, Taurii sunt incapatanati si nu se regasesc foarte bine in romantism, iar Fecioarele sunt visatoare si le place sa fie rasfatate.

Si cand vine vorba despre machiaj, putem vorbi despre niste preferinte comune. Te-am facut curioasa? Afla din acest articol care sunt produsele cosmetice care nu-ti lipsesc niciodata din kitul de makeup.

 

Semnele de FOC (Berbec, Leu, Sagetator)

Personalitatea ta: Esti o persoana inovatoare, care reuseste de fiecare data sa se faca remarcata.

Ce machiaj ti se potriveste: Conform specialistilor, femeile in aceste zodii iubesc sa poarte nuante aprinse, care sa le scoata din anonimat. Un ruj rosu sau un fard de pleoape galben sau oranj sunt produse cosmetice care-ti pun in evidenta personalitatea si iti aduc intotdeauna un plus de atentie din partea celor din jurul tau.

Incearca: Rujul Matte Stain de la Melkior, nuanta Sexy. Este foarte pigmentat, fiind exact ceea ce ai nevoie pentru a te simti seducatoare.

 

Semnele de AER (Varsator, Gemeni, Balanta)

Personalitatea ta: Esti ambitioasa si nu te multumesti niciodata cu putin.

Ce machiaj ti se potriveste: Tinzi catre un machiaj experimental si iti plac culorile pe care nu multa lume indrazneste sa le poarte, precum violet sau albastru. Vrei sa fii unica si ai un principiu in tot ceea ce tine de moda: cine nu risca nu castiga!

Incearca: Fardul de pleoape nuanta Dreams de la Melkior. Aplica-l ca atare, fara sa-l mai combini cu alta nuanta, eventual doar cu putin iluminator in colturile interne ale ochilor. Vei obtine un look minimalist, care ti se potriveste de minune.

 

Semnele de PAMANT (Taur, Fecioara, Capricorn)

Personalitatea ta: Esti o persoana practica si nu-ti place sa te pierzi in detalii.

Ce machiaj ti se potriveste: Femeile aflate in aceste zodii se simt cel mai bine cand poarta un machiaj natural. Nuantele pamantii si neutre ti se potrivesc cel mai bine.

Incearca: Mascara Scandalash de la Melkior. Aceasta confera volum si alungire genelor tale, fara sa le incarce.

 

Semnele de APA (Pesti, Rac, Scorpion)

Personalitatea ta: Esti sensibila si emotiva.

Ce machiaj ti se potriveste: Pestii, Racii si Scorpionii se regasesc cel mai bine intr-un machiaj senzual, precum luciurile de buze si culorile deschise, care reflecta lumina.

Incearca: Pudra Luminoasa Irizata de la Melkior. Aceasta confera un aspect final transparent si luminos. O poti aplica pe pometi, nas, arcada si Arcul lui Cupidon.

 

Chiar daca semnul tau zodiacal te poate duce intr-o anumita directie, nu trebuie sa uitam ca orice regula este facuta ca sa fie incalcata.

Si unde altundeva sa functioneze mai bine daca nu in machiaj?

Poarta pe chip ceea ce te face fericita si-ti ofera incredere in tine!