O spun specialistii, dar o stii si tu: indiferent de anotimp, trebuie sa ai grija de mainile tale! Nu numai manichiura trebuie sa te preocupe, ci si ingrijirea si protejarea mainilor. Sunt uscate? Atunci trebuie sa folosesti produse cosmetice de calitate pentru a fi catifelate si hidratate intreaga zi.

Vrei o crema de maini exceptionala? Melkior iti propune azi Crema de Maini Intensiv Reparatoare (ref.35100). Iata de ce trebuie sa o adaugi si tu in trusa de produse cosmetice:

  •          Este special conceputa pentru pielea uscata si deteriorata.
  •          Prezinta efect anti-oxidant si anti-imbatranire.
  •          Actioneaza ca un cicatrizant.
  •          Protejeaza, hraneste, hidrateaza si calmeaza pielea.
  •          Imbunatateste elasticitatea pielii.

Sunt suficiente motive care ne fac sa spunem ca merita sa ai in trusa ta de manichiura acest produs cosmetic. Convinge-te si singura!

Cum se foloseste Crema de Maini Intensiv Reparatoare? Se aplica in strat subtire pe pielea curata si se maseaza pana la absorbtia completa. Asigura hidratare pe parcursul intregii zile.

Pentru ca se gaseste in flacon de 50ml, Crema de Maini Intensiv Reparatoare este foarte usor de transportat, asa ca poti sa o iei zilnic cu tine in poseta, dar si atunci cand pleci in vacante si calatorii.

 

Alege Crema de Maini Intensiv Reparatoare si mainile tale se vor rasfata zilnic!