Luna Martie este despre tine, luna in care trebuie sa te simti frumoasa si iubita. Melkior iti propune sa sarbatorim Luna Femeii impreuna!

Si cum o putem face mai bine decat cu o OFERTA imbatabila?! Stim ca machiajul tau este un accesoriu care te insoteste in fiecare zi, asa ca iti aducem in prim-plan celebrele farduri de pleoape Melkior.

Doar luna aceasta ai -50% la Paleta Nude cu 12 Farduri de Pleoape (ref. 11500)!

OFERTA este valabila Online si in Magazinele Melkior in perioada 01.03.2019 - 31.03.2019, in limita stocului disponibil. OFERTA este necumulabila cu alte oferte si promotii.

De ce trebuie sa ai acest produs in Editie Limitata?

Pentru ca este o paleta de machiaj foarte practica, contine nu mai putin de 12 farduri de pleoape superbe si e prevazuta cu oglinda si cu pensula cu capat dublu (un capat este din par natural, iar celalalt capat este din par sintetic). Iti face cu ochiul, nu-i asa?

Fardurile sunt intens pigmentate, iar asezarea lor in paleta este special gandita pentru a obtine cat mai usor machiajul perfect. Astfel, am combinat pentru tine texturile mate cu cele sidefate si nuantele calde cu cele reci. Care e scopul? Sa ai o paleta cu toate nuantele de farduri de care ai nevoie pentru nenumarate posibilitati de machiaj. Acum ai la doar o pensula distanta tot ceea ce iti trebuie atat pentru un look natural de zi, cat si pentru un Smokey Eyes perfect pentru seara.

Poti sa folosesti fardurile aplicandu-le atat umed, cat si uscat, in functie de efectul dorit. Indiferent de ocazie, combina nuantele pentru a contura sau a adauga umbre, ori pentru a defini privirea.

Ai suficiente motive ca sa cumperi acum Paleta Nude cu 12 Farduri de Pleoape la un pret special!