Povestea e simpla, dar frumoasa! Noua ne place tare mult noua generatie si aceasta societate intr-o continua schimbare in care zilnic apar grupuri noi de influenceri, vloggeri si bloggeri care impacteaza totul in jur: ce consuma oamenii, cum se comporta, unde calatoresc, ce poarta, pe cine iubesc, cum se distreaza – intr-un cuvant: omniprezenti. Influenta acestora se simte, cu precadere, in mediul online unde comunitatile au nevoie mereu de o imagine forte sau de o persoana care sa ii reprezinte, de un lider al generatiei lor.

Totul se intampla la nivel mondial. Cine nu a auzit de Kim Kardashian? Si cine nu o urmareste pe Kylie Jenner? Orice actiune, orice miscare, orice postare a acestor trendsetters este urmarita de milioane de oameni din lumea intreaga astfel ca nici Romania nu face exceptie, aici existand foarte multi influenceri.

Comunitatea Melkior creste continuu! Si ne intereseaza foarte mult segmentul de varsta 12 – 18 ani. Pentru ca orice fata viseaza sa stie sa se machieze! Orice fata a “imprumutat” rujul mamei sa se joace cu el! Asa ca Melkior a hotarat sa gaseasca persoana potrivita pentru a crea un ruj universal, pe care poate sa-l poarte orice femeie indiferent de ocazie.

Odata cu aceasta crestere, de un interes major pentru noi a devenit si segmentul de varsta 12-18 ani fiindca orice fata priveste admirativ la mama sa in timp ce machiaza; sa nu mai pomenim de rujul pe care il “imprumuta” din geanta mamei si care a ramas in amintire ca etalon de beauty al acelor vremuri minunate. Pentru ca dorim sa gasim puntea de legatura intre generatii, noi - cei de la Melkior am gasit-o pe Alexia, o tanara care reprezinta perfect generatia ei.

Si cine era mai potrivita pentru acest lucru decat Alexia Eram?! Asa ca i-am propus Alexiei sa realizam impreuna un produs cosmetic care sa o reprezinte si pe care sa-l poata folosi zilnic. Ne-a raspuns prompt si cu entuziasm . Asa ca ei i-a revenit misiunea de a alege textura, culoarea, parfumul, modelul, ambalajul, designul, totul…

De ce am ales-o pe Alexia? Pentru ca ea stie cel mai bine ce-si doresc fetele de varsta ei, la ce viseaza toate pustoaicele din comunitatea ei. Am lasat-o sa dezvolte, de la un capat la altul, produsul care ii poarta numele, un produs perfect pentru comunitatea ei. Si suntem foarte multumiti de ceea ce a creat, de aceea ii spunem FELICITARI! si un mare MERSI!

Matte Liquid Lipstick Alexia (ref.12719)e un produs pe care il folosesc fetele si femeile in fiecare zi, un ruj exceptional. Culoarea este paspartu, exact ce-si doresc ele, un roz superb, care va deveni, cu siguranta, un best seller. Este un ruj lichid mat foarte rezistent, care nu migreaza, care nu usuca buzele, care are o formula foarte bine aleasa de Alexia impreuna cu chimistii Melkior.

 

Alexia ne-a declarat: “Este cel mai tare ruj lichid mat si cel mai rezistent! Sunt fericita ca l-am creat! Poarta-l si tu! MelkiorXAlexia - rujul Made With Love!”