Te machiezi mereu, asa ca stii cat de important este un tus de ochi. Te ajuta sa realizezi un machiaj seducator, dar si unul elegant; un machiaj smokey eyes, dar si unul indraznet sofisticat. Totul e mai simplu acum fiindca Melkior a creat tusul pigmentat care va rezista pana la 24 de ore.

Tusul Easy Liner 24 H are o formula pe baza de polimeri care confera rezistenta produsului. Se poate crea un machiaj natural trasand o linie subtire, precisa si fina, sau un look dramatic ingrosand linia trasata.

Este un tus tip carioca (ref. 11503) avand aplicator din fetru, perfect pentru a evidentia ochii. Se foloseste foarte usor, se usuca foarte repede, nu se intinde si poate fi utilizat zilnic cu usurinta pentru un machiaj impecabil toata ziua. E negru intens si mat, se bazeaza pe o formula rezistenta la transfer si rezista pana la 24 de ore. Varful precis elibereaza culoare intens pigmentata.

Cum se foloseste?

Tusul Easy Liner 24 H se aplica pe pleoapa superioara a ochiului. E foarte simplu: aplica inainte baza pentru fardul de pleoape, fixeaza cu pudra, aplica fardul de pleoape, dupa care poti aplica tusul. Asteapta pana la uscarea completa a produsului.

Tips! Iata cateva recomandari importante pe care ti le fac make-up artistii Melkior:

Nu folosi Tusul Easy Liner 24 H pe partea umeda a ochiului. Nu apasa pe aplicator; aplicatorul se va tine usor oblic. Agita bine produsul inainte de aplicare.

Alege tusul de ochi care va rezista intreaga zi!