Institutul Pantone a anuntat culoarea anului 2019!

Melkiorette, dupa ce in 2018 ne-am bucurat de Ultra Violet, iata ca in 2019 ne pregatim sa purtam Living Coral!

Este o nuanta superba, vesela, plina de viata, impunatoare, care transmite multa energie pozitiva.

Doar privind-o, simti deja bucurie si caldura in aceasta lume plina de miscare, dinamism si continua schimbare.

E clar ca traim vremuri pline de revolutia tehnologica, zi de zi, ora de ora si minut de minut suntem conectati la telefoanele mobile, tablete, laptopuri, calculoare, televizoare, monitoare si lista poate continua. Retelele sociale fac parte din programul nostru cotidian si nu mai putem concepe cariera si viata personala fara sa aflam rapid tot ce fac ceilalti.

Cautam experiente autentice care permit conexiune si intimitate, asa ca cea mai buna propunere cromatica a momentului este aceasta culoare vibranta care saluta si incurajeaza activitatea cu usurinta. Ea subliniaza perfect dorinta noastra de exprimare jucausa si efervescenta.

Living Coral este inspirata de misterele oceanului, de frumusetea pe care o vedem in natura si importanta ocrotirii mediului si aminteste de recifele de corali care adapostesc si sustin viata marina.

De 20 de ani, Institutul Pantone stabileste culoarea anului ca o tendinta clara pentru diferite produse din fashion, design, industrie, iar produsele cosmetice nu pot rata acest lucru. Asa ca ne pregatim sa purtam un machiaj cu tente superbe de coral.

Melkior e in top si sustine tendintele mondiale!