„It’s the most wonderful time of the year!”

Sarbatorile de iarna ne aduc o adevarata bucurie de fiecare data. Clipele petrecute alaturi de familie si cei mai buni prieteni, cantecele specifice sezonului, mirosurile deosebite, cadourile si mancarurile alese sunt tot ceea ce ne trebuie ca sa incheiem asa cum se cuvine un alt an plin de realizari. Si cum altfel sa incununam aceste momente speciale, daca nu cu tinute atent gandite, accesorizate de un machiaj si o manichiura in ton cu anotimpul. Luna decembrie ne propune de fiecare data explozii de culoare si stralucire cat cuprinde, iar anul acesta nu facem exceptie de la regula. Lasa fericirea din suflet sa se reflecte pe chipul tau nu doar la figurat, ci si la propriu. In plus, nu uita ca te asteapta nenumarate poze in care trebuie sa arati impecabil.

Pana sa ajungem prea emotionali, hai sa descoperim impreuna ce tipuri de machiaj ne recomanda specialistii Melkior pentru a celebra sarbatorile de iarna, precum si ce manichiura sa asortam.

 

Clasicul machiaj cat eye si buze bordo

Un machiaj simplu, dar de efect. De atat ai nevoie pentru a atrage atentia si a primi nenumarate complimente. Mai ales daca ai deja o tinuta stralucitoare, specialistii iti recomanda sa mergi pe o linie minimala la nivel de makeup. Alege tusul de ochi lichid negru (ref. 11501) si rujul clasic nuanta Amour (ref. 12235). Traseaza linii cat mai lungi si seducatoare, care sa-ti scoata in evidenta ochii de felina. Pentru manichiura alege o oja semipermanenta intr-o nuanta clasica, precum negru sau rosu. Da, rosu fiindca este culoarea lunii decembrie!

 

Ochi electrizanti si pometi purpurii

Cum altfel sa terminam anul, daca nu purtand pe chip culoarea vedeta a sezonului? Ultravioletul a avut un an plin, asa ca merita sa ne insoteasca in ultimele zile ale lui 2018. In ceea ce priveste machiajul ochilor, ai doua variante: fie alegi un smokey eyes extravagant, pe care sa il conturezi cat mai aproape de tample, fie te rezumi la un look monocromatic. Fardul de pleoape Ultra-Metalic ii va vraji pe cei din jurul tau. Pentru un efect si mai intens aplica fardul pe pleoape cu ajutorul pensulei pe care ai pulverizat in prealabil Fixator de machiaj. Completeaza machiajul cu fardul de obraz irizat nuanta Rose Glace (ref. 13920) si luciul de buze Ultrashine nuanta True (ref. 12511). Sustine acest make-up deosebit cu o manichiura pe masura. Noi iti recomandam oja semipermanenta Cat Eye.

 

Auriul – vedeta sarbatorilor de iarna

Previzibil sau nu, un machiaj in nuante de auriu este intotdeauna alegerea perfecta pentru sarbatorile de iarna. Alege fardul de pleoape crema Diamond Girl. Acesta are textura de gel-crema, oferind ochilor tai un aspect metalizat si intens, reteta perfecta pentru un look de invidiat. Se aplica gradual pana cand se obtine intensitatea dorita. Pune-i in evidenta culoarea superba cu 2-3 straturi de mascara si un ruj nude. Manichiura perfecta? Alege oja perlata Holo Nails nuanta Magic Dust.

 

Sezonul acesta se pune accent pe stralucire, culoare si fericire. Poarta machiajul si manichiura preferate si simte-te frumoasa si iubita in fiecare clipa!