Femeile folosesc rujuri dintotdeauna si asta pentru ca buzele colorate au fost si inca sunt considerate mai atragatoare. Am putea spune ca dragostea pentru aceste produse cosmetice se mosteneste – nu poti nega, si tu foloseai rujurile mamei tale atunci cand erai mica. Nu aveai cum sa-ti inchipui cat de important va deveni in rutina ta zilnica de infrumusetare.

Este cel mai pretios accesoriu al tinutelor tale si te insoteste in cele mai importante momente. Suntem convinsi ca ai deja in trusa de machiaj cateva rujuri si nu te poti abtine sa cumperi si altele cand descoperi alte nuante sau texturi care iti plac. Dragostea pentru rujuri se reinventeaza cu fiecare noutate sau trend. Iarna iubim rujurile in nuante inchise, iar vara migram catre nuantele diafane. Si rosul – rujul rosu este intotdeauna un must in poseta oricarei femei; mai ales in decembrie, perfect pentru sarbatori.

Rujul a devenit un produs cosmetic la care nu putem renunta, indiferent de circumstante. Poarta-l si vei fi de doua ori mai irezistibila. De cate ori ai plecat de acasa fara sa aplici rujul preferat? Iar in zilele cand nu ai dispozitia necesara sa realizezi un machiaj elaborat, cine este aliatul numarul 1 pentru un look fresh si plus de fericire pe chipul tau?

Primul sarut, primul tau interviu, prima zi la noul loc de munca – toate acestea sunt momente importante in viata oricarei femei, iar increderea in sine este secretul succesului. Cercetatorii au demonstrat in nenumarate randuri ca rujurile ofera un plus de senzualitate, fiind, de asemenea, unul dintre trucurile pe care fiecare dintre noi le folosim pentru a parea mai tinere.

Daca esti in cautarea rujului perfect, ai ajuns in locul potrivit! Melkior detine o gama larga de rujuri in diferite texturi, asa ca este imposibil sa nu-ti gasesti preferatul. Rujurile sunt intens pigmentate ceea ce le ofera rezistenta maxima, adera foarte bine pe piele fara a-si modifica nuanta si nu usuca buzele.

Rujurile clasice se intalnesc in trei texturi diferite: mate, cremoase, lucioase. Dintre ele, cele shiny sunt ideale pentru anotimpul rece, contin particule ce reflecta lumina, ofera senzatie de volum, aspect uniform, hidratat, mascheaza si hranesc buzele uscate sau degradate.

Pentru o aplicare perfecta a rujului ai nevoie de o pensula Melkior pentru buze cu care se aplica produsul dinspre colturile exterioare ale buzei inspre centru. Rujurile Melkior sunt compatibile intre ele, se pot mixa, iar pentru un efect de volum al buzelor se poate aplica rujul lucios (shiny) pe centrul buzei, deasupra rujului mat sau cremos!

Cum aplici rujul clasic? Rujul poate fi aplicat ca atare, direct pe buze, sau poate fi aplicat cu ajutorul unei pensule pentru buze. Pentru o rezistenta mai mare si pentru un aspect bine definit este recomandata folosirea unui contur de buze inainte de aplicarea rujului. Pentru un aspect impecabil este necesara hidratarea buzelor si se recomanda efectuarea unui peeling delicat in prealabil.

Rosul nu se demodeaza niciodata, deci trebuie sa ai in poseta ta oricand un ruj rosu Melkior!