E deja lucru stiut ca UltraViolet este culoarea anului stabilita de Institutul Pantone. Melkior a creat pentru unghiile tale oja in tonuri de UltraViolet si UltraBlue. Sunt doua nuante perfecte pentru acest sezon, puternice si incantatoare.

Sunt tonuri provocatoare care sugereaza misterele cosmosului si comunica originalitate, ingeniozitate si gandire vizionara, inseamna emotie si visare. Adesea sunt asociate cu regalitatea si maretia. Si cu spatiile de meditatie pentru ca inspira conexiune si transmit energii pozitive.

Doar gandeste-te cat de bine ar arata o manichiura in aceste culori imbinata cu succes cu un machiaj cu farduri de pleoape in tonuri de violet! Poti alege fardurile de pleoape satinate Violette, fardurile de pleoape mate Purpple Haze si Lavender, fardurile de pleoape sidefate Iris si Fragile, fardurile baked Sangria, paleta de farduri Royal Purples. Pentru un machiaj complet, nu lipsesc rujurile clasice Wild Berry si Bisou, creionul de ochi khol Purple.

UltraViolet si UltraBlue  sunt oje rezistente care asigura o acoperire foarte buna si uscare rapida. Cum se aplica? Degreseaza unghia foarte bine cu un Degresant, aplica Sticky Base Coat pentru protectia unghiei, apoi aplica oja Melkior in doua straturi. Urmeaza Shiny Top Coat pentru a accentua luciul si a da rezistenta ojei. La final, aplica Acceleratorul de uscare pentru a grabi uscarea. Sfat: dupa fiecare aplicare se asteapta un minut, iar in cazul unor unghii exfoliate se curata foarte bine zona exfoliata

Ojele UltraViolet (ref. 21184, 21783) si UltraBlue (ref. 21185, 21784) se gasesc in cele 2 variante de sticlute, de 15ml si de 4,5ml. Trebuie sa recunoastem ca arata demential pe unghii.

Fii in trend, poarta in acest sezon UltraViolet pentru o manichiura de senzatie!

 

#ultraviolet