Machiajul este un adevarat joc de lumini si umbre pe chipul tau, menit sa aduca in prim-plan trasaturile care merita sa fie admirate. Uniformizarea culorii pielii este primul pas catre un look perfect, dar la fel de importanta este marcarea anumitor zone ale fetei. Pentru a da luminozitate tenului, poti alege pudrele luminoase mozaic.

Pudra Luminoasa Mozaic Melkior este disponibila in 3 nuante perfecte pentru machiajul obrajilor tai: Wild Flower, Light Touch, Fairy Dust. Sunt pudre luminoase compacte care asigura o acoperire perfecta si confort, ideale pentru realizarea unui machiaj natural si delicat. Fine la atingere, confera un aspect final transparent si luminos.

 

Cum se aplica?

Pudra Luminoasa Mozaic poate fi folosita pe umerii pometilor, punctul cel mai inalt al sprancenelor, puntea nasului si arcul lui Cupidon. Se aplica dupa ce a fost pudrata fata cu o pensula din par natural. De exemplu, poti alege o pensula de machiaj pentru pudra si fard de obraz. Este rezistenta, fiind realizata din par de capra si se incarca uniform cu produsul care se distribuie astfel uniform pe piele.

Pentru un machiaj delicat si natural, pudra se poate aplica uscata, oferind un aspect final luminos si transparent. Pentru un machiaj rezistent, pudra se poate aplica umeda, obtinandu-se astfel o textura cremoasa. Rezultatul este o culoare luminoasa si spectaculoasa.

 

Pudrele luminoase mozaic se potrivesc de minune machiajului de zi, cat si celui de ocazie. Acum si obrajii vor zambi!

 

***Fotografie cu mesaj artistic, produsele cosmetice nu sunt comestibile.