Deja simti emotiile primei zile de scoala? Atata timp cat ai un machiaj impecabil, nimeni si nimic nu te vor impiedica sa te bucuri din plin ca iti revezi colegii. Specialistii Melkior ti-au pregatit 3 idei care cu siguranta iti vor aduce intreaga atentie a celor din jur.

 

Priveste viata in roz

Ai nevoie de o singura culoare pentru a intoarce toate privirile din jurul tau, iar aceea este rozul. Opteaza pentru un look monocromatic, care sa iti ,,indulceasca” prima zi de scoala. Care sunt produsele cosmetice de care vei avea nevoie?

1. Aplica fardul de pleoape mat Sweet Nectar (ref. 11343). Aceasta nuanta de roz este foarte delicata si nu va atrage foarte tare atentia profesorilor tai.

2. Ofera obrajilor tai multa dragoste cu ajutorul fardului de obraz irizat Rose Glace (ref. 13920). Sigur vei fi incantata de textura sa catifelata si matasoasa, usor de intins si aplicat. Rezultatul final? Un aspect luminos si stralucitor.

3. Un machiaj atat de diafan necesita un ruj pe masura. Alege Flamingo (ref. 12307), un ruj cremos, care iti va rasfata buzele.

 

Fardurile bronz sunt intotdeauna o idee inspirata

Vara a trecut destul de repede, dar ai avut cu siguranta timp sa obtii bronzul pe care ti l-ai propus. Acum este momentul sa il pui in evidenta. Creeaza un machiaj care sa aduca la un nou nivel experientele traite in timpul vacantei. Ai doua variante prin care poti realiza acest look.

1. Daca vrei sa adopti un look putin mai cuminte, combina bronzul cu piersiciul. Cele doua nuante sunt perfecte pentru un machiaj smokey eyes potrivit pentru scoala. Aplica pe intreaga pleoapa mobila, dar si de-a lungul genelor inferioare, fardul sidefat Soft Peach (ref. 11302). Ulterior, revino pe aceeasi zona cu un fard bronz (ref.11459). Folosind fardul piersiciu, vei tempera rezultatul final si, totodata, vei face mult mai natural trecerea catre bronz.

2. Daca esti un suflet rebel si nu te temi sa adaugi un strop de culoare, foloseste un creion de ochi violet, care sa contrasteze fardul bronz. Vei obtine un machiaj putin mai puternic, dar se va incadra perfect in sala de cursuri.

Indiferent de modul in care ai ales sa porti acest machiaj, vei avea nevoie de un mascara care sa ofere volum si alungire genelor tale. Alege noul Mascara Scandalash de la Melkior (ref.11207).

 

Nude-ul este noul negru

Machiajul pentru scoala trebuie sa fie destul de impresionant cat sa iti ofere incredere in tine si destul de subtil cat sa se potriveasca mediului in care te afli. De aceea, putem spune cu lejeritate ca nude-ul inlocuieste cu succes negrul. Plus ca este la moda anul acesta, asa ca nu ai niciun motiv sa nu il porti si tu. 

1. Orice machiaj porneste de la o baza perfecta. Foloseste fondul de ten fluid Natural Beige (ref. 13302) – acesta are acoperire medie, nu incarca tenul si este foarte rezistent. Daca este necesar, aplica ulterior si un anticearcan.

2. Foloseste creionul de ochi 24H Khol Kajal in nuanta Brown (ref. 11151) pentru a contura linia apei de jos si de sus. Asigura-te ca produsul se contopeste perfect cu radacina genelor tale. Ulterior, foloseste acelasi creion centru a contura pleoapa superioara.

3. Defineste-ti sprancenele si aplica 2 straturi de mascara pentru a oferi intensitate privirii.

4. Finalizeaza machiajul cu ajutorul unei pudre de obraz intr-o nuanta de roz, deasupra careia sa folosesti Pudra Irizata Melkior pentru un strop de stralucire. Pentru buze alege un ruj tot intr-o nuanta de roz, care sa sustina machiajul foarte delicat pe care l-ai realizat.

 

Nu ne mai ramane nimic de adaugat decat sa-ti uram BAFTA !