Melkior aduce culori in tendinte pentru aceasta toamna, perfecte atat pentru zilele calduroase, cat si pentru cele ploioase. Indiferent de vreme, machiajul tau nu trebuie sa se abata de la regula perfectiunii. Si ce poate fi mai bun decat un ruj potrivit pentru un machiaj modern?!

Un ruj bine ales iti pune in evidenta frumusetea atragand privirile celor din jur. Doar femeile stiu cata putere de seductie sta intr-un ruj! Dar si Melkior, de aceea a creat nuante senzational de seducatoare pentru Matte Stain. Perfecte pentru un machiaj care te face sa radiezi de frumusete!

Pregateste-ti look-ul de toamna, alege preferata ta din aceste adorabile propuneri:

  •          Ruj lichid mat CHEEKY (ref.12712)
  •          Ruj lichid mat FLIRTY (ref.12713)
  •          Ruj lichid mat DESIRABLE (ref.12714)

Se poarta rujul lichid mat Melkior! Prezinta acoperire maxima dintr-o singura aplicare, este incredibil de rezistent si are in compozitie ingrediente hidratante care nu usuca buzele si le mentine catifelate. Ambalajul este unul jucaus, cu un font care imita scrisul de mana, iar recipientul este elegant si foarte practic. Formula este extrem de pigmentata, de aceea vei avea nevoie de o baza sau de un balsam care sa iti protejeze buzele. Se aplica direct pe buze, intr-un strat subtire, cu ajutorul aplicatorului cu care este prevazut. Vei obtine acoperire maxima dintr-o singura aplicare, fara sa te temi ca se va lua de pe buze in doar cateva ore.

Completeaza-ti colectia de rujuri mate cu noile propuneri cromatice!