Mainile tale sunt intotdeauna in centrul atentiei si, de aceea, este foarte important ca unghiile sa aiba un aspect ingrijit, elegant si atragator.

Pentru o manichiura cu oja clasica impecabila, alege pilele pentru unghii naturale.

Pentru o manichiura cu unghii false cu gel UV sau cu rasina acrilica, ai la dispozitie o gama variata de pile pentru unghiile false, foarte rezistente si extrem de eficiente.

 

Melkior a creat produse profesionale pentru ingrijirea si infrumusetarea unghiilor. Tu stii cum se aleg pilele pentru unghii?

 

Pilele pentru unghii se aleg in functie de gradul de abrazivitate: cu cat cifra este mai mica - cu atat pila este mai dura si deci mai abraziva; cu cat cifra este mai mare - cu atat pila este mai fina si deci mai putin abraziva.

Abrazivitatea porneste de la 80 si ajunge pana la 600:

  •         80-100 - abrazivitate foarte dura
  •          120-150 - abrazivitate dura
  •         180 - abrazivitate medie
  •         240 - abrazivitate fina
  •         400 si 600 - se folosesc pentru luciu

Pentru scurtatul unghiilor naturale se folosesc, in general, pilele cu o abrazivitate medie sau fina (abrazivitate 180, 240).

Pentru suprafata unghiilor (pentru a da luciu) se folosesc pilele sau bufferele foarte fine (abrazivitate 400 si 600).

Pentru unghiile false sunt recomandate pilele cu abrazivitate mai mare, iar pentru suprafata unghiilor false se folosesc pilele zebra:

- abrazivitatea de 180 este recomandata pentru gel UV;

- abrazivitatea de 100 este recomandata pentru rasina acrilica.

De obicei, pilele profesionale sunt cu doua sau mai multe fete, sunt lavabile, pot fi de diverse forme (dreptunghiulare, ovale, semiluna, banana) si au grosimi diferite, fiecare persoana alegandu-si forma si grosimea dupa preferinta.

Blocurile gri si cele albe sunt recomandate atat pentru suprafata unghiilor naturale usor striate sau ingalbenite, cat si pentru netezirea unghiilor false cu gel UV sau cu rasina acrilica.

 

Ai grija de mainile tale! Alege produse Melkior pentru o manichiura impecabila!