Prima intalnire cu parintii iubitului este intotdeauna tensionata. Iti faci in minte nenumarate scenarii, schimbi tinute peste tinute si inca nu esti in totalitate sigura ca totul va decurge asa cum trebuie. Dar te-ai gandit vreodata ca si machiajul pe care il porti poate sa influenteze decursul unei astfel de intalniri?

Toate privirile vor fi asupra ta si cel mai probabil ti se vor adresa o multime de intrebari, asa ca trebuie sa porti un machiaj placut, care sa iti puna in evidenta trasaturile fetei. Iata care sunt aspectele pe care trebuie sa le ai in vedere.

 

  1.       Opteaza pentru un fond de ten cu acoperire medie, care sa iti ofere un look cat mai natural.
  2.       Incearca sa realizezi un machiaj al ochilor cat mai subtil. Renunta la ideea de smokey eyes, iar daca alegi un cat eyes, traseaza linii cat mai subtiri si nu foarte lungi. Desigur, nu toti parintii au aceeasi perspectiva asupra machiajului mai dramatic, insa inca nu stii foarte multe despre ei, asa ca cel mai bine abordezi o zona clasica, dar sigura.
  3.       Nimic nu este mai frumos decat un fard de obraz intr-o nuanta de roz care sa transmita ideea ca esti o fata cuminte si inocenta. Combina-l cu o pudra irizata care sa ofere stralucire si luminozitate fetei tale. Parintii lui te vor adora!
  4.       Exista sanse de 99,99% sa va sarutati pe obraz, asa ca evita rujurile cremoase sau luciurile de buze. In schimb opteaza pentru un ruj mat care sa nu se transfere pe obrajii viitorilor tai socri. In ceea ce priveste culoarea, nu exista o reteta sigura. Dar pana la urma nu este numai despre ei, ci si despre tine. Rujul defineste orice machiaj, asa ca nu trebuie sa renunti la el doar pentru a face o parere buna parintilor lui. Totusi, nu folosi culori foarte puternice precum rosu, burgundy, fucsia, corai sau violet. Alege un nude care sa nu atraga atat de mult atentia. De exemplu, nuanta Serene (ref. 12707) din colectia de rujuri mate Matte Stain de la Melkior este perfecta pentru o asemenea ocazie.
  5.       Manichiura este un cu totul alt subiect, insa niste unghii perfecte vor completa cu succes machiajul pe care il porti. In plus, trebuie sa iei in calcul faptul ca mama lui va fi foarte atenta la acest detaliu, urmarindu-te cand mananci sau gesticulezi in timpul conversatiei.

 

Nu te impacienta! Nu esti nici prima, nici ultima persoana care se intalneste pentru prima data cu parintii iubitului. Acum ca ai un machiaj perfect, trebuie doar sa te inarmezi cu atitudine si sa fii increzatoare in propriile forte. Comporta-te natural, iar intalnirea va decurge mai bine decat iti imaginezi.