Rujul face parte din viata ta de zi cu zi si nu lipseste niciodata din trusa de produse cosmetice. Fiindca buzele par mai senzuale si atragatoare atunci cand sunt rujate! In plus, in ziua de azi exista atat de multe variante, incat nu ai cum sa te abtii. Clasice, mate, lichide, cremoase, lucioase, metalice, in nuante deschise sau culori puternice – cum sa nu ti le doresti pe toate? Asa sunt femeile, trebuie sa aiba fiecare nuanta si textura de ruj care le place!

Exista totusi perioade sau zile in care vrem sa inlocuim rujul cu luciul de buze, varianta mai usoara si perfecta pentru perioada estivala. Stim ca buzele reprezinta o parte foarte importanta a fetei, nu doar din perspectiva barbatilor, ci si a femeilor. Deci sa nu le neglijam!

Un luciu de buze este intotdeauna o alegere excelenta. Il poti folosi atat individual pentru a avea un look natural si diafan, cat si impreuna cu un ruj mat caruia iti place sa-i adaugi un plus de stralucire. Indiferent de alegerea facuta, buzele tale vor avea un aspect mult mai plin si apetisant.

Luciurile de buze Melkior au o textura usoara si confortabila, prezinta culori luminoase si stralucitoare, iar formula se bazeaza pe uleiuri emoliente, unt de Shea si Jojoba. Important este faptul ca asigura buze voluptuoase fara senzatie lipicioasa. Se aplica pe buze cu aplicatorul incorporat sau cu pensula pentru buze.

Colectia contine 9 variante cromatice, de la simplul Clear la senzualul Cayenne, nelipsind stralucitorul Summer Party. Alege luciul de buze preferat pentru ca meriti sa te simti frumoasa si iubita in orice zi!

 

Poarta luciul de buze Melkior pentru un machiaj impecabil in fiecare zi!