Festivalurile de muzica sunt super in voga in ultima perioada. Iar in ceea ce priveste moda, am putea spune ca acestea au dat nastere unor trenduri in adevaratul sens al cuvantului. De la incaltaminte, haine, accesorii si pana la coafura si machiaj, look-ul de festival trebuie sa aiba un cuvant de spus. Va fi momentul perfect sa faci o multime de poze si sa creezi cele mai frumoase amintiri pentru vara lui 2018. Nu vrei sa regreti ca nu ai incercat lucruri spectaculoase sau ca nu ai aratat perfect pana in cele mai mici detalii – citeste acest articol si afla ce machiaj sa adopti pentru a avea un #festivallook reusit.

 

Pleoape in culori puternice

Lipsa de inhibitii, asumare si curaj – astfel ar trebui sa descriem un machiaj de festival perfect. Poarta pe pleoape farduri in nuante puternice, precum galben, verde, fucsia, albastru sau oranj. Ai doua variante de machiaj – fie aplici ca atare o singura culoare, fie creezi un adevarat color blocking in jurul ochilor tai. Indiferent de abordarea ta, poti sa fii sigura ca vei fi usor remarcata in multime. Sfatul nostru este sa optezi pentru produse cosmetice de calitate, care sa reziste intreaga noapte. Alege fardurile de la Melkior. Acestea au pigmenti cu granulatie intre 10-60 microni, ceea ce inseamna ca ca le poti aplica foarte usor si nu vor migra de pe pleoapele tale.

 

Metallic babe

Daca vrei un machiaj cu impact, dar culorile puternice nu te caracterizeaza, opteaza pentru farduri metalice. Mai ales daca alegi sa porti fuste sau pantaloni din piele, bocanci masivi si tricouri cu nume de banduri rock, un astfel de machiaj ti se va potrivi de minune. Poti sa duci totul la extreme si sa aplici si pe buze un ruj mat metalic sau sa ramai pe o zona neutra.

 

Look-ul punk este intotdeauna o alegere potrivita

Stii care este cel mai cool machiaj al momentului? Adauga in trusa de produse cosmetice un fard negru si creeaza un smokey eyes agresiv. ,,Indulceste” intreg look-ul cu ajutorul unei pudre irizate pe care sa o aplici pe pometi, pe nas, deasupra buzelor si, daca vrei sa exagerezi, chiar si pe tample si frunte. Pentru un astfel de machiaj ai nevoie de o baza perfecta! Alege un fond de ten matifiant si o pudra libera care sa iti fixeze machiajul. La final, poti sa folosesti un fixator de machiaj care sa iti asigure un look perfect intreaga noapte.

 

Gene inspirate de moda anilor 60’

Uita de genele perfect separate – sezonul acesta se poarta machiajul inspirat din estetica anilor 60’, ceea ce inseamna ca genele lipite si groase sunt din nou in tendinte. Din fericire, un astfel de look este incredibil de usor de realizat. Aplica un strat de mascara si preseaza genele inainte ca acestea sa se usuce.

 

Acum esti pregatita de festival – care dintre aceste tipuri de machiaj este pe gustul tau?