Base Coat Peel-Off Everlasting creat de Melkior reprezinta solutia ideala pentru persoanele care doresc sa isi schimbe des culoarea de oja semipermanenta, fara a agresa unghia. Se gaseste atat in varianta de 15 ml (ref.25106), cat si in sticluta de 4,5ml (ref.25484).

 

Iata care sunt proprietatile acestui produs cosmetic pentru manichiura:

  •          Prezinta flexibilitate.
  •          Se indeparteaza foarte usor fara a fi necesara utilizarea Remover-ului.
  •          Se utilizeaza impreuna cu oja semipermanenta Everlasting.
  •          Culoarea rezista pana la 10 zile (in functie de unghie).
  •          Inainte de aplicare si la indepartare NU este necesara utilizarea buffer-ului.

 

Cum se utilizeaza Baza Peel-Off Oja Semipermanenta?

Baza Peel-Off Oja Semipermanenta se aplica intotdeauna inainte ojei semipermanente Everlasting. Se pregatesc unghiile si apoi se aplica un strat fin de Baza Peel-Off Oja Semipermanenta. Se asteapta 1minut sa se usuce. Nu este necesara introducerea mainilor in lampa. Se aplica apoi culoarea de oja semipermanenta Everlasting dorita in 2-3 straturi. La final, se foloseste Top Coat Everlasting. Se lasa fiecare strat sa se intareasca sub lampa UV timp de 2 minute si 30 secunde sub lampa LED UV.

 

Cum se indeparteaza Baza Peel-Off Oja Semipermanenta?

Indepartarea se face in 2 moduri:

1) Se desprinde foarte usor, incepand dintr-un colt al unghiei, cu ajutorul unui betisor de manichiura. Pelicula ramasa se indeparteaza cu Dizolvant fara acetona.

2) Aplica pe fiecare unghie dischete imbibate cu Remover si inveleste apoi cu folie de aluminiu. Lasa sa actioneze timp de 5 minute si apoi indeparteaza. Unghia va ramane perfect curata si lucioasa.

 

Important! Dupa fiecare utilizare, este obligatoriu sa stergi gura sticlei cu o discheta imbibata cu dizolvant.