Pentru realizarea oricarui tip de machiaj, Mascara are un rol definitoriu. Este produsul care intregeste combinarea fardurilor pe pleoape si ii da privirii profunzime. Alaturi de ruj, mascara este probabil cel mai utilizat produs si are si toate motivele sa fie asa. Cine nu isi doreste ochi langurosi, privire seducatoare sau mai mult volum pentru gene?

Important este ca mascara poate fi folosita si ca atare, efectul ei fiind vizibil chiar si atunci cand nu folosim farduri de pleoape, creion de ochi si eyeliner.

 

MASCARA I FEEL PRETTY

Textura sa elastica inovatoare confera un aspect uimitor genelor, curbandu-le si oferindu-le volum. Peria sa din fibre este special conceputa pentru a separa genele, fara a le incarca, astfel incat vei obtine un machiaj incredibil de sofisticat. Se poate aplica in 2 straturi, prin miscari de zig-zag, pentru a separa foarte bine genele si pentru a ajunge cu produsul pana la baza genelor. Testat oftalmologic.

 

MASCARA EXTRA VOLUME

E bine de stiut ca orice mascara alungeste genele, insa nu orice formula poate da si volum. Pensula extra volum este supradimensionata pentru a da un volum natural (este potrivita pentru orice tip de gene). Iata de ce merita sa folosesti Mascara Extra Volume Melkior (ref.11201): separa si confera volum genelor, le hidrateaza, nu curge si rezista la umiditate chiar daca nu este o formula waterproof. Cum se aplica Mascara Extra Volume? Se aplica in doua straturi, prin miscari de zig-zag, pentru a separa foarte bine genele si pentru a ajunge cu produsul pana la baza genelor.

 

MASCARA SPACE VOLUME

Iata ce atuuri are Mascara Space Volume creata de Melkior: confera volum, nu se intinde, nu curge, este rezistenta la transfer, nu incarca genele si este intens pigmentata. Peria flexibila este creata pentru a intinde produsul pe gene de la radacina la varf. Se bazeaza pe o formula moderna care formeaza o pelicula de polimer. Contine unt de Shea hranitor si ceara de Carnauba (agent de ingrosare, pelicula protectoare). Se poate aplica in 2 straturi, prin miscari de zig-zag, pentru a separa foarte bine genele si pentru a ajunge cu produsul pana la baza genelor.

 

MASCARA KISS MY EYES

Vrei gene alungite si cu volum? Melkior a creat Mascara KISS MY EYES! Genele tale se vor bucura fiindca acest model de mascara alungeste si confera volum fara a incarca genele. Aplicatorul sau inovator, cu peri ca niste micro-harpoane, este special conceput pentru a separa genele in mod individual, nepermitandu-le sa se lipeasca intre ele. Acum poti realiza usor un machiaj clasic, dar si unul sofisticat. Merita sa incerci noua Mascara KISS MY EYES pentru ca este un produs cosmetic rezistent, care nu curge si nu se intinde. Se aplica mascara de la radacina genelor spre varfuri, pentru a crea un volum instant. Important de stiut este faptul ca proprietatile acestei mascara sunt determinate de compozitia sa: ceara de carnauba (cunoscuta si sub denumirile de ceara braziliana sau ceara de palmier), ceara de albine – pentru volum, Vitamina E – un hidratant natural al firului de par, polimeri – pentru alungire si rezistenta.

 

 Rasfata-ti genele cu Mascara Melkior preferata!