Ti se intampla adesea sa te uiti in oglinda si sa nu fii multumita de forma sprancenelor tale? Ti-ai pensat prea mult sprancenele si acum nu stii cum sa procedezi pentru a-i reda chipului tau alura naturala? Sau, pur si simplu, vrei sa afli cum sa-ti conturezi corect sprancenele?

Nu esti singura, se poate intampla oricui.

Toata lumea stie cat de importante sunt sprancenele pentru expresivitatea chipului nostru si in economia oricarui machiaj. Zambim, ne intristam, ne incruntam, tresarim, ridicam o spranceana, ne miram… Toate aceste emotii se citesc clar pe fata noastra.

De aceea, avem mereu grija de sprancene, le pensam, le dam forma care incadreaza perfect ochii pentru o imagine incantatoare, le vopsim, le corectam, le creionam. Nu le lasa la voia intamplarii atunci cand te ocupi de machiajul ochilor!

Cum definim forma, cum umplem golurile dintre sprancene si cum le aranjam? In toate cazurile, avem acum la indemana produse cosmetice pentru machiajul corector care ne permit sa trasam sprancene perfecte. Afla care sunt caracteristicile lor si alege varianta care iti convine.

 

Creion cu pensula pentru sprancene

Acest creion este foarte precis, usor de aplicat si de intins. De aceea, umple si defineste precis sprancenele. Nu este gras, are o formula care confera un aspect mat, care face sprancenele sa arate impecabil si este rezistent toata ziua.

*Cum se foloseste? Se aplica creionul direct pe spranceana, redesenand sprancenele fir cu fir, fara a apasa pe mina. Apoi se distribuie culoarea uniform cu ajutorul pensulei oblice cu care este prevazut.

 

Paleta cu 3 farduri pentru sprancene

Paleta contine 3 culori de farduri de sprancene sub forma de pudra compacta. Acestea se folosesc pentru a corecta, contura sau defini forma naturala a sprancenelor. Prezinta un efect intens de culoare, se bazeaza pe o formula confortabila, catifelata si care nu usuca.

*Cum se foloseste? Acest produs cosmetic se va aplica cu ajutorul pensulei pentru machiaj oblice. Se pot alterna culorile folosite pentru a da impresia de sprancene mai dese.

 

Mascara WOWbrow

Ce putem face pentru a fixa firele rebele? Ei bine, afla ca Mascara pentru sprancene WOWbrow Melkior este ideala pentru a uniformiza si fixa firele rebele. Acest produs cosmetic confera volum, prezinta o textura usoara si nu se intinde. Mai mult, se aplica foarte usor si, cel mai important, e foarte rezistent (rezista pana la 12 ore). De retinut este faptul ca are o formula pe baza de caolin si ceara naturala. Se gaseste in 2 nuante: Medium (ref.11780) si Dark (ref.11781).

*Cum se foloseste? Mascara WOWbrow se aplica cu ajutorul periei cu care este prevazuta. Se poate crea un aspect natural sau mai intens, in functie de efectul dorit. Se indeparteaza cu demachiant clasic.

 

Corector pentru sprancene

Corectorul pentru Sprancene Melkior este ideal pentru a corecta, contura sau defini forma naturala a sprancenelor. Se gaseste in 3 nuante: Neutral (ref.11790), Blonde (ref.11791), Medium (ref.11792). Este foarte rezistent, iar sprancenele se aranjeaza mai usor. Acest produs cosmetic se bazeaza pe o formula ce contine ingredienti care asigura o textura si aderenta maxima.

*Cum se foloseste? Se va aplica cu ajutorul pensulei pentru machiaj oblice. Se pot alterna culorile folosite pentru a da impresia de sprancene mai dese. Se indeparteaza cu demachiant bifazic.

 

Melkior iti pune la dispozitie o oferta variata de produse cosmetice pentru infrumusetarea sprancenelor. Alege produsul preferat. Acum sprancenele tale vor arata impecabil!