Ai unghiile uscate si deshidratate? Cauti un produs impotriva unghiilor ingalbenite si matuite? Nu stii cum poti inlatura cuticulele? Ai prostul obicei sa iti rozi unghiile? Vrei sa diluezi oja pentru a-i prelungi durata de folosire? Raspunsurile la toate aceste intrebari se gasesc chiar aici! Melkior a creat o gama completa de tratamente si produse cosmetice pentru unghii, alege-l pe cel de care ai nevoie.

Si nu rata oferta lunii la produsele cosmetice selectate!

 

  1.       COCKTAIL VITAMINE PENTRU UNGHII

Cocktailul cu vitamine pentru unghii se poate utiliza ca Base Coat - scade riscul patarii unghiei. Este ideal pentru unghii uscate si deshidratate. Se bazeaza pe o formula care contine 5 vitamine: C, A, E, F si B5. De asemenea, contine 5 uleiuri din extracte vegetale: aloe vera, jojoba, camelie, lamaie, samburi de strugure .

Iata cum se foloseste un astfel de produs cosmetic: se poate aplica saptamanal ca o baza tratament inainte de aplicarea lacului de unghii. De asemenea, se poate face o cura, timp de o luna, aplicand tratamentul pentru unghii din 2 in 2 zile si fara a aplica lac de unghii peste el.

 

  1.       LAC DE BAZA STOP UNGHII ROASE

Lacul de baza stop unghii roase are rolul de a proteja unghia si a pune capat obiceiului de a roade unghiile si cuticulele, lasand un gust amar, care persista. Contine Vitaminele A, E si F. Se aplica 2 straturi la 2 zile.

Permite unghiilor tale sa-si recapete aspectul frumos!

 

  1.       LAC PENTRU UNGHII INGALBENITE

Lacul pentru unghii ingalbenite este special creat pentru unghii ingalbenite si matuite. Intinereste aspectul unghiei, redandu-i culoarea naturala. Are o formula speciala anti-ingalbenire, ce ofera un efect optic de albire. Prezinta finish lucios.

Iata cum se foloseste acest produs cosmetic: se aplica cu regularitate ca o baza tratament inainte de a aplica oja. Se mai poate aplica singur, in doua straturi (fara a mai aplica lacul de unghii).

 

  1.       APA EMOLIENTA

Apa emolienta are rolul de a inmuia si pregati cuticulele pentru a fi inlaturate cu usurinta. Prezinta o formula imbogatita cu vitamina A, E si F. Iata cum se foloseste: produsul cosmetic se aplica pe conturul cuticulelor, dupa care se maseaza prin miscari circulare pana ce acesta se absoarbe complet. La final, se imping cuticulele.

Atentie si precautii: Contine alcalii. Trebuie evitat contactul cu ochii, poate provoca orbire. A nu se lasa la indemana copiilor. Produs pe baza de apa - a se feri de inghet.

 

  1.       DILUANT PENTRU LAC DE UNGHII

Diluantul pentru lacul de unghii este special creat pentru a regla consistenta lacului de unghii, prelungind durata de utilizare. Iata cum se foloseste: Se adauga cateva picaturi de diluant in lacul de unghii si se agita bine. Se asteapta 20 de minute inainte de a aplica lacul de unghii.

Atentie si precautii: Lichid si vapori foarte inflamabili. Trebuie pastrat departe de surse de aprindere. Fumatul interzis. Se pastreaza produsul intr-o camera bine aerisita. Este iritant pentru ochi. A nu se lasa la indemana copiilor.

 

Cui nu-i place sa aiba unghii lungi, frumoase, sanatoase, cu forme placute, cu aspect natural?! Ai grjija de mainile tale in orice anotimp!