Vrei un model special pe unghiile tale? Nu te pricepi la pictura pe unghii, dar iti doresti o manichiura cu gel UV interesanta? Atunci cand mergi la salon sau la manichiurista ta, spune-i sa-ti prezinte noua metoda de infrumusetare a unghiilor. Melkior propune o modalitate usoara de a decora unghiile, daca nu ai talent la pictura. A fost lansata gama GEL UV CAT EYE si Magnetul aferent.

Noul GEL UV CAT EYE creat de Melkior este foarte pigmentat, are densitate medie si este destinat profesionistilor. Se poate folosi ca atare sau impreuna cu Magnetul pentru Gel UV Cat Eye (ref. 28811).

Avantajul la manichiura cu GEL UV CAT EYE este ca, daca nu stii sa desenezi pe unghii si vrei sa impresionezi clienta, poti face un model rapid, usor si frumos.

Melkior a creat o gama cu 3 nuante: CAT EYE BLACK (ref.27852), CAT EYE PURPLE (ref.27851) si CAT EYE GOLD (ref.27850). Gold pentru manichiuri festive, tinute speciale, ocazii deosebite. Black pentru ca oricine il poarta si niciodata nu se demodeaza. Purple pentru ca este culoarea anului 2018 si Melkior tine pasul cu tendintele internationale.

 

Cum se foloseste GEL UV CAT EYE?

Gelul UV CAT EYE poate fi folosit peste un strat de culoare neagra (gel UV negru sau oja semipermanenta neagra) uscat in Lampa UV LED. Apoi  aplicam un strat din Gelul UV CAT EYE ales, pozitionam MAGNETUL  paralel cu unghia fara sa o atingem, asteptam cateva secunde, apoi uscam in Lampa LED UV.

Este bine sa aplicam unghie cu unghie pentru a obtine rezultatul  dorit. Acest gel poate fi aplicat si in doua straturi, fara a folosi Magnetul.

Magnetul se foloseste inainte de uscarea Gelului UV Cat Eye. Este important, sa pastram cat mai fix Magnetul deasupra unghiei cu Gel UV Cat Eye, la o distanta de 3-5 mm si sa polimerizam unghie cu unghie. Nu atingeti cu magnetul suprafata unghiei cu Gel UV Cat Eye aplicat. Pastram Magnetul in jur de 20 secunde nemiscat deasupra unghiilor, pana cand se transfera modelul configurat pe unghie.

Gelul UV Cat Eye se poate aplica in doua straturi fara a utiliza magnetul, obtinandu-se un efect paietat.

 

De ce merita sa folosesti noua Lampa LED/UV 45W?

Lampa LED/UV 45W este prevazuta cu ventilator, are timer de 15s, 30s, 60s, 120s. Timpul de uscare este mult mai rapid astfel incat aplicarea ojei va dura mult mai putin.

Lampa LED/UV 45W este foarte buna pentru ca usureaza lucrul, adica scurteaza timpul de lucru atunci cand se face o manichiura cu gel UV sau cu oja semipermanenta. Practic, la o lampa UV, timpul de polimerizare (uscare) este de 2 – 4 minute, iar la acest model nou de lampa este de 15 - 30 secunde.

Noua Lampa LED/UV 45W are o perioada de viata mult mai mare, ledurile consumandu-se mult mai greu. De asemenea, aduce economie de energie pentru ca e cu leduri fata de becurile clasice.

 

https://www.melkior.ro/gel-uv_c144_51_pg1