Draga mea,

 

Ziua de 8 Martie este despre tine. Este despre a te simti frumoasa, apreciata si iubita. Sarbatorim Ziua Femeii impreuna, asa ca ne dorim sa-ti oferim intreaga dragoste de care ai nevoie. Pentru ca machiajul tau este intotdeauna alaturi de tine. Este plusul de incredere de care ai nevoie in fiecare zi si te insoteste oriunde ai nevoie. Este alaturi de tine in momentele fericite si sufera alaturi de tine atunci cand esti trista. Machiajul tau este prezent la micile tale flirturi si ia parte la clipele in care te rasfeti cu prajiturile preferate si cafeaua de dimineata.

 

De aceea, draga mea, de Ziua Femeii meriti produse cosmetice noi, cu ajutorul carora sa realizezi cel mai frumos machiaj din lume. Surprinde-ti buzele cu rujurile lichide mate Matte Stain si bucura-te de efectul catifelat si extrem de pigmentat al acestora. Alege rosu pentru un plus de senzualitate, nude pentru un aer romantic sau culori vibrante pentru spiritul tau mereu tanar.

Acopera-ti pleoapele cu fardurile de pleoape glitter si imbata-te intr-o mare de stele. Clipeste si impresioneaza prin magia ta. Tonurile de Topaz, Emerald Soul, Magic, Pink Emotion si Crystal Eyes sunt perfecte pentru ca tu sa te faci remarcata cu fiecare ocazie. Sau poate preferi machiajul delicat, care sa te invaluie intr-un voal de mister. Create special pentru tine, Farduri de Pleoape Pudra Libera te astepta sa le adaugi in trusa de produse cosmetice si sa cuceresti lumea impreuna cu ele. Poarta si tu nuantele Chameleon, Silver, Glowing Brown, Glowing Blue, Glowing Pink, Glowing Green.

 

Stralucirea este intotdeauna fermecatoare, iar primavara aceasta este cea mai frumoasa modalitate prin care sa intampini vremea calda, care te imbie la distractie. Aplica pe pometi pudra irizata si porneste la dans. Esti spectaculoasa si radiezi de fericire. Intoarce toate privirile din jurul tau si profita de intreaga atentie. De Ziua Femeii trebuie sa te bucuri de timpul petrecut cu tine si cu cei dragi si sa te rasplatesti pentru cat de minunata esti intotdeauna.

 

Si genele, draga mea. Genele tale trebuie sa fie spectaculoase. Voluminoase, lungi, de neuitat. Stii si tu ca un machiaj nu este niciodata desavarsit pana nu iti definesti genele. Alege genele false 3D si simte-te ca o adevarata vedeta care paseste pe covorul rosu. Incearca setul Sexy Eyes pentru un look seducator, Glamorous pentru fashionista din tine sau Extreme Volume pentru ca poti si meriti sa iti permiti orice nebunie.

 

Ziua Femeii este o zi unica in an. Meriti sa te simti frumoasa si iubita intotdeauna. Pe mine stii unde ma gasesti. Si nu te voi dezamagi niciodata. Voi crea pentru tine produse cosmetice de lux, mereu in tendinte si nu voi renunta niciodata. Pentru ca zambetul tau este unic, pentru ca machiajul arata atat de bine pe chipul tau.

 

Cu drag,

Melkior