Primavara este anotimpul renasterii. Ne trezim din starea latenta indusa de vremea capricioasa a iernii si ne bucuram de zilele cu soare, de starea de bine care ne inconjoara, de peisajul de vis. Totul este proaspat, radiant si magic. Iar totul incepe ca o poveste frumoasa cusuta in alb si rosu. Martisorul este simbolul puritatii si al unui nou inceput. Acum este momentul tau sa te rasfeti cu un machiaj impecabil si sa porti pe unghii farmecul zilei de 1 Martie.

 

Machiaj

In ceea ce priveste machiajul, trendurile sunt deja pregatite si abia asteapta sa le incerci. Culori tari si forme neasteptate - acestea sunt cuvintele cheie ale acestui sezon. Si pentru ca tot e zi de sarbatoare, acorda-ti dreptul de a te alinia inca de acum celor mai hot tendinte ale primaverii.

Pentru buze, alege rosul pasional, nude-ul romantic sau rozul jucaus. Nu exista limite - sezonul acesta porti ceea ce iti place si te face sa te simti bine in propria piele. Sunt la moda buzele conturate, dar nu oricum. Alege un creion de buze mai inchis decat nuanta rujului pe care il alegi. Este un micro trend cu radacini in moda anilor 90, pe care trebuie sa il incerci neaparat! Iar machiajul ombre se afla iar in topul preferintelor designerilor. Ca texturi, alege tot ceea ce te incanta. Incanta-ti buzele cu textura catifelata a rujurilor lichide mate Matte Stain, triseaza si profita de volumul pe care ti-l ofera luciurile de buze sau rasfata-te cu rujuri cremoase sau sidefate. Este Martisorul, iar cel mai frumos cadou este cel pe care ti-l faci singura.

Pentru machiajul ochilor, uita de orice regula si experimenteaza. Linii trasate neglijent, forme geometrice, culori hipnotizante, stralucire dusa la extreme, totul incununat de gene 3D. Nu trebuie sa-ti lipseasca din trusa de machiaje tusul de ochi, creioanele dermatografe, fardurile de pleoape cu glitter, pudra irizata si genele false cat mai voluminoase.

 

Manichiura

Machiajul nu este niciodata complet daca nu ai o manichiura impecabila. Mergem pe aceeasi linie: stralucire, culori puternice si luciu naucitor. Este Martisorul - alege o oja semipermanenta sau o oja clasica intr-o nuanta puternica. De ce nu, opteaza pentru o combinatie de rosu-alb si ofera unghiilor tale acelasi aer vesel pe care il transmite luna Martie.

Manichiura pe care o ai spune multe despre personalitatea ta. Adauga-i un strop din firea ta unica si impresioneaza prin alegerile pe care le faci. Combinatii de culori neasteptate, strassuri Swarovski care sa ofere un plus de stralucire sau pur si simplu nuante pe care sa le porti cu drag in fiecare zi. Nude-urile romantice, care abia asteptau sa vina primavara, ultravioletul – culoarea vedeta a sezonului si multe alte nuante de oja semipermanenta si oja clasica te asteapta sa le descoperi.

 

Martisorul este despre tine. Este despre a te simti frumoasa si iubita si a darui celor dragi un simbol care sa le aduca zambetul pe buze. Nu pastra totul pentru tine – machiajul si manichiura sunt ritualuri de infrumusetare pe care poti sa le impartasesti cu prietenele tale.

 

  •          Oja Madly, Drops
  •          Creion contur buze Red, Creion ocki khol Alb
  •          Fard pleoape Volcano, New White
  •          Ruj Le Rouge, Balsam buze
  •          Ruj lichid mat Sexy, Luciu buze Crear