Rezervare la restaurantul preferat? Bifat! Cadoul perfect? Este deja impachetat! Cateva pufuri din parfumul preferat? Desigur! Acum, tot ceea ce mai ai nevoie este un machiaj care sa-ti puna in evidenta trasaturile frumoase ale fetei. De Dragobete, dragostea pluteste in aer, iar machiajul tau emana fericire si iubire. Makeup artistii Melkior au pregatit pentru tine cele mai spectaculoase idei de machiaj, perfecte pentru o zi atat de speciala.

 

Romantism adus in actualitate

Opteaza pentru un machiaj luminos, fara sa arati foarte pretios. Secretul este sa alegi produse cosmetice in nuante cat mai apropiate de tenul si buzele tale. Aplica pe pleoape fardurile de pleoape glitter in tonuri de Topaz, Emerald Soul, Magic, Pink Emotion, Crystal Eyes si vei radia ca o adevarata vedeta pe covorul rosu. Completeaza acest look cu ajutorul fardurilor de obraz irizate si foloseste un luciu de buze pentru un machiaj romantic desavarsit. Si nu uita! Fiind un machiaj foarte soft, ai nevoie de niste gene false spectaculoase! Alege genele false 3D pentru un machiaj al ochilor patrunzator, incredibil de intens.

 

Pinup modern

Inarmeaza-te cu tusul de ochi preferat si realizeaza un machiaj incredibil de sexy. Asigura-te ca tenul tau arata perfect. Foloseste Fondul de ten Fluid pentru un rezultat fresh si anticearcanul preferat ca sa ascunzi orice imperfectiune. Traseaza o linie subtire de tus pornind din coltul interior al pleoapei superioare si sfarsind la mijlocul pleoapei inferioare. Alege un fard de pleoape luminos, care sa se potriveasca cu nuanta tenului tau si aplica doua straturi de mascara pentru extra volum. Finalizeaza machiajul cu un luciu care sa ofere volum buzelor tale.

 

Dulce, dar nebunesc

Machiajul roz purtat de Dragobete este la fel de asteptat precum celebrele cutii de bomboane si buchetele impresionante de flori. Dar cine poate sa ne condamne? Un machiaj in nuante atat de delicioase nu are cum sa lipseasca intr-o zi care emana romantism. Astfel, fie optezi pentru un machiaj luminos si iti colorezi buzele cu un ruj roz, fie alegi un fard de obraz roz pe care sa-l aplici de pe frunte pana pe pometi si te orientezi catre un ruj foarte natural. Produsele cosmetice de nadejde? Farduri de obraz irizate Coral Glace, Rose Glace si rujul lichid mat Matte Stain in nuanta Joy (ref. 12702).

 

Glamour, lux si opulenta

Rujurile de buze in nuante roz nu sunt chiar specialitatea ta? Atunci alege un ruj visiniu si combina-l cu un strat foarte subtire de fard de pleoape mov. Contureaza-ti ochii cu un tus de ochi, trasand o linie foarte lunga, care sa transmita dramatism. Aplica mascara sau alege unul dintre seturile preferate de gene false - Sexy Eyes, Glamorous sau Extreme Volum? Pentru ca machiajul tau sa transmita emotie, coafeaza-ti parul in niste bucle foarte lejere.

 

Inimioare pe unghii

Si manichiura trebuie sa arate impecabil acum. Iata nuantele de oja potrivite pentru luna iubirii sunt: Wild Love, Attraction Fatale, Red Kiss, Paris Red, Pure Seduction, Jasper, Rubi, Fire, Red Star. Pentru manichiura poti incerca si tonurile moderne de oja semipermanenta Ever Love, Ever Red, Ever Rouge, Ever Kiss, Ever Passion, Ever Twist, Ever Fun, Ever Hot. Unghiile pot fi innobilate cu decoruri adezive cu motive florale sau cu inimioare. In februarie e permis sa ne jucam! Deci putem sa-i includem si pe copii pentru ca Melkior a creat oje special pentru ei: Coral, Fuchsia, Pink. Prezinta o formula delicata, pe baza de apa, nu are reactii adverse asupra unghiilor si cuticulelor copiilor. Se aplica usor si se indeparteaza la spalare.

 

De Dragobete se iubeste romaneste si se poarta intreaga dragoste pe chipul tau! Alege produsele cosmetice preferate si obtine un machiaj care sa te reprezinte si care sa-ti ofere incredere in fortele proprii.