Dragostea se manifesta sub diferite forme si isi face simtita prezenta pe tot parcursul anului. Dar Valentine's Day este o zi cu totul si cu totul speciala. Este momentul in care ne dedicam intreaga atentie lucrurilor care ne fac fericiti si ne manifestam iubirea prin toti porii. Iar dragostea pentru produsele cosmetice preferate va ocupa intotdeauna un loc special in sufletul oricarei femei. De la machiajul natural din ce in ce mai promovat de marii designeri, la machiajul smokey eyes, dramatic si nemuritor - acestea sunt cele mai hot idei de machiaj pe care sa le abordezi de Valentine's Day.

 

Adauga stralucire

Cine a spus ca stralucirea este specifica doar sarbatorilor de iarna? Fardurile de pleoape cu glitter si pudrele irizate sunt la mare cautare in sezonul primavara-vara 2018. Si care este cel mai potrivit moment sa adopti un astfel de machiaj daca nu Valentine's Day? Adauga in trusa de produse cosmetice fardurile de pleoape glitter in tonuri de Topaz, Emerald Soul, Magic, Pink Emotion, Crystal Eyes si pudrele irizate Melkior. Experimenteaza si tu un look luminos si super fresh!

 

Buze fucsia

Daca iti doresti un machiaj jucaus, coloreaza-ti buzele intr-o nuanta care transmite buna dispozitie si pofta de distractie. Fucsia iti va oferi un look perfect pentru o intalnire de Valentine's Day  (indiferent ca esti alaturi de iubit, prietenele tale sau pur si simplu rezervi o masa doar pentru tine la restaurantul tau preferat). Descopera gama de rujuri lichide mate Matte Stain si indrazneste sa incerci nuanta Daring (ref. 12704).

 

Gene exagerate

Se spune ca genele sunt fereastra catre suflet. De aceea, ochii tai trebuie sa poarte gene cat mai spectaculoase, demne de invidiat. Descopera colectia de gene false 3D si rasfata-te cu un machiaj al ochilor patrunzator, cu care sa hipnotizezi si sa cuceresti inimi. Glamorous, Sexy Eyes si Extreme Volume - tu pe care dintre acestea le preferi?

 

Smokey Eyes in cateva miscari

Un machiaj smokey eyes pe care sa-l obtii in doar cateva minute poate suna ireal, dar este mai usor de obtinut decat iti imaginai. Ai nevoie doar de un fard de pleoape negru si sprancene perfect conturate. Adauga in trusa de produse cosmetice fardul de pleoape copt Black Light (ref. 11955) si aplica-l umed pentru un efect incredibil de intens. Blenduieste pana obtii acel degrade specific mult indragitului machiaj smokey eyes.

 

Buze rosii

Previzibil sau nu, buzele rosii se incadreaza perfect in peisajul de Valentine's Day. Si nici nu ai nevoie de un machiaj elaborat ca sa le pui in evidenta. Opteaza pentru un cat eyes look, o pudra irizata pentru extra stralucire si rujul mat Matte Stain nuanta Sexy (ref. 12700). Este un machiaj clasic, dar cu care vei putea sa intorci toate privirile din jurul tau. Nici nu este de mirare - arati ca o adevarata felina.

Pe tine care dintre aceste idei de machiaj te reprezinta si care produse cosmetice te fac sa te simti iubita?

Happy Valentine’s Day